262 takımın başvurduğu, 160 takımın mücadelenin içine girebildiği AORUS LEAGUE PUBG Duo Powered by GeForce GTX final aşaması tamamlandı.

NvidiaGeforceTR Twitch kanalında Eraycan “Fedupsamania” Bul’un sunumuyla final maçları izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Geçen elemelerde neler yaşandığını merak ediyorsanız “AORUS League’de Final Aşamasına Adım Adım!” içeriğimizden görebilirsiniz.

Peki finalde neler oldu?

İlk haritada 3 takımın son yakın aynı binanın farklı bölümlerine saklanması ve halkanın kapanmasıyla 3’ününde bir anda hareket etmesi, oyunda erken düşünme ve takım arkadaşlarınıza güvenmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

İkinci haritada ise oyunun bir rakip öldürmeden çok nasıl onları tuzağa düşürmeye ve yükseklik avantajı kullanılır bizlere gösterdi. Oyun içinde halkanın daha çok dağlık bölgeye kapanması ve oyuncuların rakiplerini yüksek tepelerde saklanarak onları tuzağa düşürmesine sebep oldu. Gizliliğin ve yükseklik avantajının en iyi kullanımlarını bu maçta çok rahat gördük.

Üçüncü harita ise Erangel’de fazla saklanılacak binanın olmadığı ormanlık alana küçülünce oyuncular için en zorlu savaşlardan birinin gerçekleşmesine sebep oldu. Ormanlık alanda rakiplerinin farklı rakiplerle savaşmasını bekleyip onları arkalarından vuran takımlar daha iyi bir avantaja sahip oldu. Hızlı oynamak yerine biraz bekleyip kendinize nasıl güzel fırsatlar yaratabileceğinizi çok net gördüğümüz bir maç ile finaller bitmiş oldu.

Final maçının puan tablosuna Toornament sayfasından ulaşabilirsiniz.

Birinci olan Unsatisfied E-Spor, AORUS GeForce GTX 1060 G1 Gaming 3G ekran kartını kazandı. İkinci olan takım Not Fair ise GIGABYTE’ın AORUS M3 oyuncu faresini kazandı.

Tüm desteklerinden dolayı GIGABYTE ve NVIDIA Türkiye’ye teşekkür eder, Dijital Sporlar olarak birinci ve ikinci takıma başarılarının devamını dileriz.

Mücadele ruhu sizinle olsun!