ATLAS son zamanlarda CS:GO’ya yatırım yapmaya başlamıştı. Katıldıkları turnuvalarla ve genel başarılarla kendilerini duyuruyorlardı.

ATLAS takımı en son olarak Blood Brothers’dan GANJA’yı bünyesine katmıştı. Tabi bu bununla bitmemiş gözüküyor ve Blood Brothers’ın sahibi ve koçu olan Mert “Kissnight” Demir’i kendi bünyelerine katmış. Kendisini uzun zamandır tanıyordum ve sizler için küçük bir sohbet/röportaj yapalım dedik.

Cem Toker: Öncelikle Mert kendinden biraz bahseder misin?

Mert Demir: Ben Mert Demir 22 yaşındayım. Marmara Üniversitesinde okuyorum. 2003 yılından bu yana esporun içinde bulunuyorum.

C.T.: Daha önce neler yaptın?

M.D.: İlk ekibimi 2004 yılında kurdum daha sonradan başka kulüplerde yer aldım. Akabinde 2015 yılında tekrar kendi kulübüm olan Blood Brothers GC’ı kurdum. Aynı zamanda OyunGezer ve Free2Play dergilerinde yazarlık, ESL’de adminlik yaptım. Kısa süre önce de Atlas Espor Takımına CS:GO koçu olarak transfer oldum.

C.T.: Oyunculuk hayatın ne zaman ve nasıl başladı?

M.D.: Oyunculuk hayatım 2003 yılında CS 1.6 ile başladı. İlk başlarda arkadaşlarımla oynarken daha sonra internet kafe turnuvaları ve ardından online turnuvalar derken buraya kadar geldim. Bu şekilde ufak tefek başarılarla bir yere gelmeye çalışırken bir şeyler yerine oturmaya başladı. 2012 yılına kadar profesyonel oyunculuğa devam ettim ama daha sonradan bıraktım.

C.T.: Eski klübün Blood Brothers nasıl kuruldu?

M.D.: Blood Brothers arkadaşlarım ve kuzenlerimle kurduğum bir kulüptü. İlk başta böyle kuruldu ve daha sonra daha profesyonel şeklini aldı. Herkesin tek amacı birlikte dost olarak bir şey başarıp ilerlemekti. İşi büyütüp bir yerlere geldik. 2014’de hem Türkiye’de hem de Avrupa’da en büyük başarılarımıza imza attık ve bu sürede baya bir duyulduk.

C.T.: ATLAS’a geçişin nasıl oldu?

CS:GO takımımla birlikte bir turnuvadaydım. Daha sonra ATLAS’dan bir oyuncuma teklif geldi sonraki konuşmalardan sonra takım olarak geçmeye karar verildi.

C.T.: En son ASUS GeForce Masters’a katıldınız ve final aşamasına çıkan 4 takımdan biri olmayı başardınız. Ama turnuvada istenilen performansı yakalayamadınız. Sence sorun neydi?

Bu turnuvada o anki kadroyla son katıldığımız turnuvaydı. Arkadaşlar son ana kadar gayretlerini gösterdi ama olmadı. Daha yeni arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Turnuvadan sonra zaten arkadaşların bazılarıyla yollarımızı ayırma kararı aldık.

C.T.: İlerisi için neler düşünüyorsun?

M.D.: Geçmiş tecrübelerime dayanarak şuan ki kadronun daha iyi işler çıkartabileceğini biliyorum. İlerde oyuncularımızla birlikte Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden bir takım haline gelmeyi planlıyoruz. Başarması zor ama bir o kadar da heyecan verici bir yol olacak. Tüm hayranlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Dijitalsporlar olarak Mert Demir’e ve ATLAS’a yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Mücadele ruhu sizinle olsun!