Battlefield serisinin son halkası olan Battlefield V 20 Kasım’da oyuncular ile buluşacak. Bir çok oyuncunun merakla beklediği Battle Royale modu ise, Mart ayında gelecek güncelleme ile oyuna eklenecek.

Battlefield V çıktıktan sonra yayınlanacak içerikler hakkında ayrıntılı bir tablo, DICE‘dan Jonas Elfving tarafından duyuruldu. Oyuncuların merakla beklediği battle royale modu Firestorm‘un da içinde bulunduğu Trial by Fire güncellemesi Mart ayında oyuncular ile buluşacak. Bu güncelleme ile birlikte Yunanistan’ın Girit sahillerinde, büyük bir hava saldırısını konu alacak yeni bir harita da oyuna eklenecek.

Oyun yayınlandıktan sonra çıkacak olan güncellemerin ilk ikisi ise Aralık – Ocak aylarında yayınlanacak. Overture güncellemesi ile birlikte yeni bir tek kişilik görev, eğitim alanı ve Panzerstorm adında yeni bir multiplayer haritası eklenecek. Ocak ayında yayınlanacak olan ikinci güncelleme Lightning Strikes ise co-op modu Combined Arms ile 32 kişilik Squad Contest modu eklenecek.

Tüm güncellemeler oyuncuların ödüller ve bazı özel bonuslar kazanmasını sağlayan haftalık görevleri de içerisinde bulunduracak.

Bizlerin düşüncesi ise acaba CoD’un başarısından sonra DICE tarafı bu konuda sıkıntı mı yaşıyor ve kendilerine güvenmiyorlar mı? Bekleyip göreceğiz.