Stunlock studios ve yatırımcısı Coffee Stain Studios, 2016’nın Kasım ayında Erken Erişim’de yayınladığı Battlerite’ın 500.000 kopya satışını kutluyor!

Stunlock Studios Oyun Direktörü Peter Ilves: “Topluluktan aldığımız destekten, değerlendirmelerden ayrıca oyunculardan aldığımız olumlu yorumlardan dolayı çok mutluyuz. Güzel bir başlangıç yakaladık. Bunu devam ettirmek için sürekli yeni içerikler sunuyor ve olanları daha iyi hale getiriyoruz. 2017 yılında Battlerite ve takımımız için süper heyecanlı şeyler gözüküyor.”

Battlerite, İsveçli firmanın Stunlock’un yaptığı bir önceki oyun olan Bloodline Champions’un varisi olarak görülüyor. Battlerite’ı takım temelli, yukarıdan aşağı bir perspektifte, 2vs2 veya 3vs3 oynanan bir dövüş oyun olarak tanımlayabiliriz.

Early Access’de olan oyunu 19.99 EUR/USD veya 31 TL’ye satın alabilirsiniz. Early Access size tüm gelecek şampiyonlara sahip olma imkanını sunacak. Bu sayede oyun 2017’nin sonlarına doğru Free-to-Play olarak sunulduğunda tüm şampiyonlara sahip olabileceksiniz.

Astral Authority’nin Kadrosu Dağıldı