Ligdeki yabancı oyuncu sınırının artmasıyla beraber hatırlayacaksınız ki geçen sezon bütün takımlar yabancı oyuncu transferlerine ağırlık verdi. DP, HWA, Beşiktaş ve diğerleri. Nardeus, Taikki gibi isimleri bünyesine katan Beşiktaş’tan büyük haberler var!

Gizli bir kaynaktan aldığımız habere göre Beşiktaş, Kore ligi olan LCK’den 2 oyuncu ile görüşmeye başladı. Kore liginden tanıdığımız, yaptığı oyunlarla hayranlık duyduğumuz birçok oyuncu var. Hatırlarsanız, bu sezon Dünya Şampiyonası’nda finale çıkmayı başaran iki takım da Kore liginden olmuştu. CJ Entus, Samsung Galaxy, KOO Tigers, SKT T1, NaJin e-mFire gibi takımların bulunduğu Kore liginde oyuncu havuzu gerçekten çok geniş.

Bildiğiniz üzere SKT T1 şampiyon oldu. Bu başarıyla SKT T1’in Worlds’teki 2. şampiyonluğu oldu. Bu başarıdan dolayı kendini başka liglerde öne çıkarmak isteyen oyuncular ortaya çıkabilir. KOO Tigers’ın yaşadığı ikincilikten dolayı takımda bir rotasyona gidilebilir. Tabii, çıtanın bu kadar yüksek olup olmadığını bizde bilmiyoruz.

İkinci iddia ise Nardeus, Beşiktaş ile yollarını ayırmış olabilir. Bu konu ise Beşiktaş Facebook taraftar grubunda bir taraftar tarafından ortaya atıldı. Eğer bu bilgi doğru ise takıma Kore liginden oyuncu transferi ihtimali daha da artmış olacak. Bekleyip göreceğiz.

Beşiktaş’ın SKT T1 ile yaptığı maçların önemli anlarının olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Unutmadan Faker’ı öldürdükleri videoyu da ekledik.