Bilkent Üniversitesi, eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. BUCON(Bilkent University Convention) Etkinliği, 15-16 Ekim 2016 tarihlerinde Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleştirilecek.

Etkinlik; Cosplay Yarışması, Konsol Oyunları, E-Sports Turnuvaları, Fantasy Role Playing (FRP) ve Treasure Hunt (Hazine Avı) gibi aktiviteler içerecek.

Etkinliği Bilkent Üniversitesi’nin dört öğrenci kulübü; Bilkent Medya Topluluğu, Bilkent Doğu Asya Topluluğu, Bilkent eSports Society ve Bilkent Ravens birlikte organize ediyor.

Etkinliğin Facebook linkine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/events/554640374723259/

Etkinliğin eSpor kısmı ile ilgili olarak, 10-13 Ekim tarihleri arasında online elemelerinin gerçekleşeceği ve 15 Ekim’de Büyük Finalin gerçekleşeceği güzel bir CS:GO turnuvası bizleri bekliyor. CS:GO turnuvasının ana sponsorluğu, 1.000 TL değerinde Nitrado kredisi ödül havuzuyla Nitrado Türkiye tarafından sağlanırken, online turnuvaların organizasyon sponsorluğu E-SportsTurk ve offline finallerin ekipman sponsorluğu ANKA Gaming Center tarafından sağlanıyor. Dijital Sporlar olarak turnuvanın medya sponsorluğunu üstleniyoruz.

Turnuva için toplam 3 adet Online eleme gerçekleştirilecek. Her online elemenin 1. olan takımı BUCON finallerine katılmaya hak kazanacak. Bunun yanında Bilkent eSports’tan seçilecek bir takım doğrudan BUCON finallerine gidecek ve finallerde 4 takımın kıyasıya mücadelesini izleyeceğiz.

Online eleme kayıtları hala devam ediyor.  Turnuvada yer almak isteyen takımlar bilkentesports.com/bucon16 adresinden turnuva kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

Online eleme tarihlerini şimdiden belirtmekte fayda var:

BUCON CS:GO Online Elemeleri #1: 10 Ekim 2016 Pazartesi 19:00

BUCON CS:GO Online Elemeleri #2: 11 Ekim 2016 Salı 19:00

BUCON CS:GO Online Elemeleri #3: 13 Ekim 2016 Perşembe 19:00

BUCON CS:GO Offline Büyük Finali: 15 Ekim 2016 Cumartesi 12:00

Turnuva ile ilgili sorularınız için Bilkent eSports Society Facebook sayfasından (https://www.facebook.com/bilkentesports) veya info@bilkentesports.com adresinden ulaşabilirsiniz.