DreamHack Masters Las Vegas’ın kapalı Kuzey Amerika elemeleri sonuçlandı. Elemeleri başarıyla tamamlayan takımlar Misfits, Renegades ve compLexity oldu ve DH Las Vegas etkinliğine katılım hakkını kazandı. Kuzey Amerika elemelerinin son bulmasıyla DreamHack Masters Las Vegas’a katılan 16 katılımcı belirlenmiş oldu.

Eleme maçları tekli eleme formatıyla üç maçlık seride oynandı, turnuva favorileri ilk turda başarılı olurken ikinci turda Immortals şaşırtıcı bir şekilde compLexity’ye 2-1 yenildi ve compLexity yükselen isimlerin arasına yerleşti.

Liquid, Avrupa maçlarını oynamalarına rağmen yarı finale yükseldi ancak Renegades’e yenilmeleri onların turnuvadan elenmesine neden oldu. Her ne kadar Liquid maçı uzatmalara götürse de Renegades güçlü olduğunu ispatladı.

Yarı finale kalan compLexity ve yeni bir oluşum olan Misfits takımı karşılaştı. Misfits herhangi bir sorun yaşamadan Las Vegas’taki yerini garantilediği için, compLexity’in ve Liquid’in kaderi kaybedenler maçı ile belirlendi. CompLexity, Liquid karşısında sağladığı galibiyet ile Las Vegas katılımcısı oldu.

Turnuvanın tam kadrosu şu şekilde:

Virtus.pro Cloud9 Astralis OpTic
North Natus Vincere SK NiP
fnatic mousesports Gambit FaZe
TyLoo Misfits Renegades compLexity
  • 450.000 dolarlık ödül havuzuna sahip DH Las Vegas 15-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.
NA LCS Bahar Finalleri Vancouver’da Yapılacak