Geçtiğimiz kış mevsimi Dark Passage için kabus gibi geçmişti. 2016 sezonunun TBF şampiyonu takım, son sıralarda geçirdiği mevsimin ardından Şampiyonluk Ligi’nde kalmaya kıl payı hak kazanmıştı. Yükselme serisini kazandıktan sonra Wicked, Obvious ve koçları ile yollarını ayıran takım yaz mevsimi için iyi hazırlanmış gözüküyor.

Bu hafta art arda yapılan açıklamalarda üst koridora geçen mevsim Galatasaray’da izlediğimiz ve bir çok taraftarın beğenisini kazanmış Broken Blade ile anlaştıklarını duyurdular. Orman rolünde yoluna Obvious ile devam etmeme kararı alan DP, orman için geçen mevsimi Origen’de tamamlayan Cinkrof ile anlaştılar. Takım, destek rolünde Rogu ile yollarını ayırdığını duyurmadı ama bir çok taraftar yeni bir destek oyuncusunun gelmesi gerektiğine inanıyordu ve öyle de oldu. Geçen mevsim Roccat’ta yedek destek pozisyonunda bulunan Treatz ile anlaştılar. Son olarak, koç pozisyonuna ise Blumigan geldi. Daha önce Türkiye’de hem oyuncu olarak, hem de koç olarak görev almıştı.

Dark Passage takımın iki taşıyıcısını, Immortoru ve HolyPhoenix’i koruyarak onların etrafına bir takım inşa etme çabası oldukça başarılı gözüküyor. Takımın transferlerini yaparken elini EU LCS’ten kaçırmamış olması önemli bir detay. Ama espor sektöründe her şey düşünüldüğü gibi sonuç veremeyebiliyor. Başarısız geçen mevsimin ardından, DP yaz mevsiminde nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.