Counter-Strike’ın iki ünlü Danimarka’lı takımı oyuncu takasladı. Genç yetenek Marcus “Kjaerbve” Kjærbye Astralis’e katılırken, Rene “Cajunb” Borg ise Team Dignitas’a geçti.

Son zamanlarda Khaerbye Team Digtinas’ın önemli bir üyesi haline geldi. Sadece 18 yaşında olmasına ve çok az büyük turnuva deneyimine rağmen, ileride de buralarda olacağının sinyalini verdi. Astralis’in kötü performansının takımı değişime itmesiyle beraber de gözler Danimarka’nın en potansiyelli oyuncusuna dönmüş oldu.

Genç yetenek Team Dignitas’la beraber şanslı birkaç uluslararası galibiyet aldı. En son ESL One Cologne Major’e katılması için eski takımına yardım etti, bu da onun Astralis adına ESL One Cologne’de oynamayacağı anlamına da geldi ki zaten Astralis çoktan etkinlik için bir oyuncu aradıklarını bildirdi. Kjaerbye’nin ECS ve ELEAGUE turnuvalarına katılmasında ise bir engel bulunmuyor.

Cajunb ise Major elemelerinde Dignitas’a yardım edeceği için Astralis’e destek olamıyor. Uzun zamanlar, hatta organizasyonun kuruluşundan öncesine kadar, Astralis beşlisine yedek kalan Cajunb, takım Dünya birinciliğine oynarken beşlinin anahtar oyuncusuydu. Buna Major’lerde çıkılan yarı-final maçları dahil.

Kjaerbye Astralis’le ilk maçına ECS’de oynanacak olan FaZe Clan maçıyla çıkacak. Cajunb ise Team Dignitas’ın EnVyUs’la olan maçında Team Dignitas adı altında ilk defa oynamış oldu.