Mushi Fnatic’e  geri döndü, 343 ise Net’in yerini aldı.

Fnatic Dota 2 takımının iyi bir performansa sahip olduğu turnuvalara ve Major’a direk davet alışlarından belli oluyor. Fakat Fnatic oyuncu değişikliğine gitmek istedi ve Mushi ile 343‘ü bünyesine kattı.

Fnatic şu an bu takımla GosuGamers rank sistemine göre 1. sırada yer alıyor.

Takımın perfomans eksikliğinin en büyük sorunu 6 oyuncunun olması ve takımın değişkenlik içerisinde bir metaya oturtulamamasıydı. Bu talihsizliğe rağmen Fnatic en başarılı takımlardan biri olarak görülüyordu.

Shangai Major‘dan hemen sonra DJ‘in vize probleminden dolayı takımın 4 kişi kalmasının önüne geçmek için 343’ü yedek oyuncu olarak almayı ve böylece oyunları garantilemeyi ummuşlardı.

Takımın 343 ile yakaladığı uyum ve performans herkesi memnun etmişti. Oyuncuların onunla çok iyi anlaşması ve bi sinerji yakalamaları sonucunda 343’ü esas kadroya almak istediler.

DJ’in vize sorunu çözülünce de bu sefer de Mushi’nin takıma ara vermesi gerekti. Sağlık sorunları olan Mushi takıma ara verince yerine 343’ü oynattılar. Şimdi de Mushi’nin sağlığına kavuşması ve geri dönmesi Fnatic’teki oyuncu karışıklığına çözüm bulunması gerektiğini hatırlattı ve Fnatic soğukkanlı bir karar vererek takımdaki yeni isimleri duyurdu.

Fnatic yönetimi Mushi ve 343‘ü tam zamanlı olarak takıma dahil etmek istedi. Net ile yollarını ayırdılar.

Adam “343” Shah Twitter’ında düşüncelerini şu şekilde paylaştı.

Wai “Net” Pern Lim ise bir cümleyle Fnatic’e teşekkür ederek hayranlarını bilgilendirdi.

“On The Upcoming Tournament Event, You guys won’t see my name in the Fnatic, I have to thank Fnatic that gave me a chance to learn and also people who support me all time.”

Fnatic yöneticisi ise oyuncu değişikliği hakkında şöyle bir açıklama yaptı.

Eric “Reinnnn” Khor:

“Net ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldığımızı söylemek çok zor geliyor. Fnatic’te bizimle olduğu süreçte onu ve onun oyuna olan bağlılığını çok iyi tanıdık. Net çok sessiz sakin bir insandı. Onun böylesine bir karakterden espriler patlatan birisine dönüşmesini görmek beni çok sevindirmişti. Gerçekten bir aile gibiydik ve ailemizden birine veda etme durumu kaçınılmaz olmuştu. Ve birçok münazaradan sonra isterdik ki Net bizimle kalsın, yedek oyuncumuz olsun. Net’i gerçekten çok seviyoruz. Fakat Net’in takımdan ayrılıp başka imkanlara sahip olabileceğini düşünmesi gerçekten çok doğal. Bu yüzden Net’e geçirdiğimiz eğlenceli anlar ve verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz. Umarız ilerde her şey onun için çok güzel olur.”

Fnatic takımına ve Net’e başarılar diliyoruz. Bu yol ayrımının turnuvalara ne gibi bir etkisi olacak ve Net hangi takımda karşımıza çıkacak göreceğiz.

Önceki İçerikSpace Soldiers’ın FPL’e Katılması Engelleniyor!
Sonraki İçerikDreamHack Austin Tamamlandı!
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.