syndereN için yeni bir çağ başladı.
Sunuculuktan profesyonel oyunculuğa!

Spring Shuffle sonrası Era ve syndereN kış sezonunda ortaya koyduklarından çok daha başarılı bir iş üzerindeler diyebiliriz.

Geçtiğimiz aralık ayında Steak Gaming adı altında bir araya gelen Adrian “Era” Kryeziu ve Troels “syndereN” Nielsen bu takımla bir etki yaratmak için mücadele etmişlerdi. Ve bir süre sonra dağılmışlardı. Ancak daha sonra bu ikili, aralarına Maxmilian “qojqva” Bröcker‘i de alarak rekabetçi oyun sahasına geri döndüler.

DotA’nın tecrübeli oyuncuları No Diggity‘e HoN’un en başarılı oyuncularından biri olan Maurice “KheZu” Gutmann‘ı da aldı. Ama maalesef geçen yılın sonunda gerçekleşen Winter Major‘a daha önce katılımda bulunmuş olan ve KheZu‘nun planları yolunda gitmedi ve anlaşmanın gerektirdiği şekilde COOKISS takımı için oynadı. Bu takımın temelleri Winter Major’da atılmıştı diyebiliriz.

Son oyuncu olarak da Yazied “YapzOr” Jaradat takıma girerek en sevilen sunuculardan oluşan bu takım tamamlanmış oldu.

Epicenter Avrupa Elemeleri ikili eleme sistemi ile oynandı. Upper Bracket‘ta Vega Squadron ve Team Spirit‘i 2-0 yendiler, fakat yarı finalde Power Rangers engeline takıldılar.

Gelgelelim Power Rangers Lower Bracket‘ta Danish Bears‘ı yenerek tekrar No Diggity‘nin karşısına çıktı. Fakat sadece bir takım Moskova’ya gidebilirdi. Valve‘ın yaptığı turnuvaların dışındaki en büyük ödül havuzuna sahip olan Epicenter‘ın Avrupa Elemelerini No Diggity Power Rangers’a karşı kazanarak final yolculuğuna koyuldular.

Birkaç acemi ve komik hata dışında yeni Power Rangers takımını üç seride domine etmeyi başaran No Diggity‘de Era ve syndereN‘in oyunculuk yolculuğu başlamış oldu.

No Diggity takımı için Avrupa Elemelerini kazanmış olmak, henüz LAN turnuvasında oynayacakları anlamına gelmiyor.
Epicenter turnuvasının formatında bölgesel galibiyetleri kazanan 4 takımın, birbirleriyle GSL grubunda yarışması gerekiyor. Özel maçlarla belirlenecek GSL grubunun ilk 2 kazanan takımı diğer davetli 6 takımın arasına girerek Moskova‘daki Crocus City Hall‘da final oynama şansını yakalayacak.

Epicenter özel eleme oyunları kapalı kapılar ardında 9 Mayıs tarihinde oynanacak. 4 bölge kazananı takımlardan sadece 2 takım Moskova’daki finale katılabilecek.

Bölgesel Eleme Takımları:

United States compLexity Gaming
China Newbee
Malaysia Fnatic
Europe No Diggity

Direk Davet Edilen Takımlar:

United States Evil Geniuses
Europe Team Secret
Europe OG
Europe Team Liquid
Russia Virtus.Pro
Sweden Alliance

Önceki İçerikTwitch İzleyici Raporu: Topluluğun %21’i eSpor İzliyor
Sonraki İçerikÜcretsiz Şampiyon Rotasyonu (2016 Sezonu: #12)
Minik elleriyle Windows 95'te açtığı Urban Chaos adlı oyunla oyun dünyasına giriş yaptı. Play Station'un başından kalkmadı. Tekken serisinin hayranı oldu. Ardından internet kafelerde Age of Empires, Counter Strike 1.5 oynarken buldu kendini. Half Life oynarken hayatı sorguladı. Red Alert, Generals derken kendisini strateji oyunlarının içinde buldu. Tabii ki Sims serilerinin hepsini oynadı. Maid çağırıp sinsi tuzaklar kurdu. Ortaokulda Knight Online oynadı. Sonra MMORPG baş yapıtı WoW'a geçti. Diablo 3, Warcraft derken erkek arkadaşı Dota 2 Beta Key hediye etti. O günden beri Dota 2 oynuyor. Dota 2 kadın takımının kaptanı.