DreamHack Masters Malmö 2017 turnuvasının üçüncü gününde gruplardaki son karşılaşmalar oynandı. Biz de bu karşılaşmaları sizler için inceledik.

Cloud9 0 – 2 SK Gaming

Günün ilk karşılaşması Cloud9 ekibi ile SK Gaming arasında oynandı. Cloud9 ekibi Train haritasını seçerken, SK Gaming Cobblestone haritasını seçti. İlk haritaya CT tarafında başlayan Cloud9 ekibi ilk yarıyı 9-6 önde tamamladı. SK Gaming ekibi ikinci yarıda güzel bir geri dönüş sergileyerek ilk haritayı 16-13 kazanarak durumu 1-0‘a getirdi. SK Gaming kendi harita seçimi olan Cobblestone haritasına ise T tarafında başladı. İlk yarısını 10-5 önde tamamladığı ikinci haritayı da 16-9 kazanan SK takımı bu karşılaşmadan 2-0 üstün ayrılan taraf oldu.

Renegades 0 – 2 Na’ Vi

Günün ikinci karşılaşmasında ise Ukrayna ekibi Natus Vincere ile Avustralya ekibi Renegades’in mücadelesini izledik. Renegades takımı Cobblestone haritasını seçerken, Na’ Vi ekibi Train haritasını seçti. İlk harita olan Cobblestone’a CT tarafında başlayan Na’Vi ekibi ilk yarısını 13-2 önde tamamladığı bu haritayı 16-11 kazanarak mücadelede 1-0 üstünlüğü sağladı. İkinci harita olan Train haritasına ise Renegades takımı T tarafında başladı ve ilk yarıyı 8-7 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında bu üstünlüğünü koruyamayan Renegades takımı, Na’Vi’ye 16-11 mağlup olarak bu mücadeleyi 2-0 kaybetti.

FaZe 1 – 2 Gambit

Günün bir diğer karşılaşması ise FaZe Clan ile Gambit arasında oynandı. FaZe takımı Mirage haritasını seçerken, Gambit takımı ise Train haritasını seçti. Karar haritası ise Nuke oldu. Mirage haritasına CT tarafında başlayan Gambit takımı ilk yarıyı 9-6 önde tamamladı. FaZe takımı ikinci yarıda güzel bir performans ortaya koyarak ilk haritayı 16-11 kazanarak 1-0 öne geçen taraf oldu. İkinci harita olan Train haritasına ise Gambit takımı CT tarafında başladı ve ilk yarısını 12-3 önde tamamladığı karşılaşmayı 16-8 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Son harita olan Nuke’a CT tarafında başlayan Gambit ekibi ilk yarısını 9-6 önde tamamladığı bu haritayı da 16-13 kazanmayı bildi ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

fnatic 0 – 2 Immortals

Günün son karşılaşması ise fnatic ile Immortals arasında oynandı. fnatic takımı Cache haritasını seçerken, Immortals ekibi ise Train haritasını seçti. fnatic takımı kendi harita seçimi olan Cache’e T tarafında başladı ve ilk yarıyı 9-6 önde tamamladı. Immortals takımı ikinci yarıda rakibine sadece tek bir el vererek bu haritayı 16-10 kazandı ve 1-0 öne geçti. İkinci haritaya T tarafında başlayan Immortals ekibi ilk yarısını 8-7 önde kapattığı bu haritayı da 16-8 kazanarak durumu 2-0‘a getirdi ve mücadeleden galip ayrılan taraf oldu.

DreamHack Masters Malmö 2017: Birinci Gün
DreamHack Masters Malmö 2017: İkinci Gün