Space Soldiers, 16 takımdan oluşan ve 250 bin dolar ödül havuzuna sahip olan DreamHack Masters Marsilya‘ya katılma hakkı kazandı.

Elemelerin ikinci fazında North takımıyla eşleşen Space Soldiers başlangıç haritası olarak Cobblestone‘u seçti. Maç gerçekleşirken heyecan sürekli doruklardaydı. Sürekli çekişme yaşanan ve skorun birbirini izlediği dakikalarda Space Soldiers profesyonelliğinden ödün vermeyerek sakinliğini korudu. 1v4’lük clutchlar, ekonomik dayanışmalar ve çeşitli stratejiler sonucunda Cobblestone haritasında 19-16’ lık bir skorla rakiplerini mağlup ettiler.

Nuke haritasını seçiminden sonra çekişme tekrar başladı. Oyun boyunca Danimarkalıların stratejilerini hiçe sayıp sürekli kırmanın bir yolunu buldular. MAJ3R’ in mükemmel ekonomik planlamaları, XANTARES’ in rakiplerine asla oyun kurma fırsatı vermemesi öne çıkan detaylardan oldu. Sonuç olarak enfes bir takım oyunuyla bu haritayı da 16-11 tamamladılar.

Son ayakta SS’in seçimiyle Inferno haritası seçildi. Tabanca round’unda aldıkları galibiyet ile Danimarkalıları iyice bozguna uğratan SS, oyunun geri kalanında da oyuna hakimdi. Güzel taktikler sonucu bu haritayı da 16-8 ile tamamlayarak Marsilya’daki yerlerini garantileyen Space Soldiers, 250 bin dolar için yarışacak.

Tam takım listesi ise şöyle:

Denmark AstralisBrazil SK
Europe mousesportsFrance G2
Europe FaZeUnited States Cloud9
Ukraine Natus VincereNorth America Liquid
Kazakhstan GambitSweden NiP
Sweden fnaticFrance EnVyUs
China TyLooSerbia Valiance
Turkey Space SoldiersAustralia Renegades