Yeni harita Eichenwalde da rekabette ilk kez sahne aldı.

Eichenwalde eşsiz bir harita. Aynı zamanda stratejiyle beraber takım kompozisyonları için yeni olanaklar sağlıyor. Bunu göz önünde bulundurursak, şimdi okuyacağız yazı son Eichenwalde oyunun önemli anlarını gösteriyor olacak.

Takımların yeni bir şeyleri alışmalarını izlemek her zaman eğlenceli olmuştur. Ana bir süredir oyunda olmasına rağmen, izleyiciler hala oyunda onun seçilmesini istiyorlar. Eichenwalde henüz bu hafta yayına girdiği için, Luminosity ve Bringos’un konu bu harita olduğunda işlerin üstesinden nasıl geldiğini izlemek oldukça heyecanlı.  Harita birçok yönden benzersiz. ‘Flanker’ karakterler için saklanacak bolca kuytu köşe yer sağlıyor. Aşağıda videoyu izleyebilirsiniz. ZP ve UberShouts’ın haritada attığı küçük bir turla başlıyor. Sonrasında ise bu haritayı bu kadar ilgi çekici yapan bazı hoş Eichenwalde oyunlarının listesi yer alıyor.

  • Luminosity’nin Tseini’sinin Pharah ile erken oyunda yaptığı beklenilmeyen saldırısına Zave’in Mercy’si eşlik ediyor. (Pharmercy ikilisini seviyoruz.) Başlangıçta güzel bir iş yapmayı başarıyorlar.
  • Bu noktada savunma tarafındaki takımın, Overwatch’taki haritalar arasındaki en yüksek nokta olduğu söylenen, büyük kulenin yanına hazırlıklarını yaptığını görebilirsiniz. Bundan kısa bir süre sonraysa saldırı takımının nasıl bu savunmayı kırmaya çalıştığını göreceksiniz.
  • Bringos’un Liddano’su, ZP’nin deyişiyle, düşman takımın arka hattından nasıl “McCreep”lemeye çalıştığını görebiliyoruz. Ve bu yeniden bize haritanın “flank” imkanlarını gösteriyor.
  • Daha önce bahsettiğimiz kulenin orada, ulti yeteneklerinden oluşan bir gösteriye tanıklık ediyoruz. Açık alanda olduğu kadar kulenin içinde de bazı karşılaşmaları izliyoruz.
  • LG’nin Manneten’i Zarya’yla mükemmel bir ulti kullanıyor. Haritanın sonlarına doğru kapılar oldukça küçülüyor. Manneten ise bunu Bringos için biraz daha zorlaştırıyor.
Kaynak: http://www.gosugamers.net/overwatch/news/41155-the-highlights-from-eichenwalde-s-first-competitive-appearance