2. haftanın sonunda 3 takım mağlubiyet yüzü görmezken, geçtiğimiz dönemin en iyi iki takımları son sıralarda kök saldılar.

G2 Esports kendilerini birinci sırayı işgal ettiğini bulmaya devam ederken, 3 maçlık kazanma serileri, Team Roccat’a karşı aldıkları 1-1’lik beraberlikle bu hafta bozulmuş oldu. 2-0’lık Splyce galibiyeti ise onlara temiz bir 2 puan kazandırarak 3-1-0 gibi bir toplam skorla adlarını 1.sırada görmeye devam ettirdi.

Tablonun diğer ucunda ise, Origen zorlu bir haftayı Team Vitality ve Schalke 04 takımları karşısında alınan bir çift beraberlikle  bitirdi. Origen, alınan bu beraberliklerle ligdeki ilk puanlarını almayı başardı. Ancak geçen hafta aldıkları 2 mağlubiyetten dolayı Origen, kendini ligin son sırasında buldu. Takımın kurucusu olan Enrique “xPeke” Cedeno Martinez, “FORG1VEN”‘ın motivasyon sorunlarından dolayı saldırı gücü taşıyıcısı rolünü üstlenerek ilk kez kendisini bu rolde görmüş olduk.

G2 Esports’un hemen arkasında yer alan ve geçen haftayı 2 beraberlikle kapatan H2K Gaming, bu hafta Giants Gaming’i ve Fnatic’i yenerek toplamda 6 puan kazanmayı başardı.

Team Roccat, her ne kadar geçen sezonun başarılı takımlarından biri olan Vitality’i yenip, ilk galibiyetlerini alsalar da aldıkları toplam 3 beraberlikle kendilerini Fnatic’in arkasında, 4. sırada buluyorlar. 2. haftayı geride bıraktığımızda Roccat, G2 ve H2K ile birlikte yenilmeyen takım ünvanını almayı da başardı.

Şüphesiz ki Roccat mağlubiyeti, Vitality adına hayal kırıklığı yaratan bir yenilgi. 2. hafta sonunda Vitality Origenle birlikte galibiyet yüzü göremeyen iki takımdan biri. Splyce, Fnatic ve Origen’den alınan beraberliklerle Vitality, şimdiye kadar sadece 3 puan toplayabildi.