Kuzey Amerikanın köklü espor takımlarından Evil Geniuses dünya devi AMD ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bir yıllık süre boyunca AMD takımın işlemci ve Radeon ekran kartlarından sorumlu sponsoru olacak.  Bu anlaşma ile oyuncuların ileri seviye oyun deneyimi ve başarı kazanmaları amaçlanıyor.

Şu an Starcraft 2, Dota 2 gibi oyunlarda boy gösteren takımın Dota 2 kaptanı Peter “ppd” Dager imzalanan sponsorluk anlaşması için “Profesyonel oyunculuk dünyasında sahip olduğunuz donanımların etkisi büyük.yanlış zamanda yaşanan anlık performans kayıpları maçtaki önemli bir anı mahvedebilir, antrenmanlarda veya turnuvalarda gecikmelere sebep olabilir ve hatta oyunları kaybetmenize sebep olabilir. Bu yüzden AMD’ye güveniyoruz. En hassas anlarda bile, oyunun sorunsuz ve akıcı şekilde ilerlemesi için AMD’ye bağlı kalabileceğimizi biliyoruz bu yüzden onlarda odak noktalarını  olması gereken yere çebekiliyoruz, kazanmaya!” şeklinde yorumunu yaptı.

AMD, günlük yaşamda seçkin oyuncular tarafından kullanılan oyunlarda en yüksek performansı almaya yönelik işlemci ve ekran kartı üreten sektörde öncü şirketlerden biridir. Onlarca yıldır şirket donanım inovasyonunda öncü mevkisini korumaya devam etmekte.

AMD’nin Dünya Çapındaki Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Gerald Youngblood konu hakkında “AMD oyunculara en iyi PC oyun deneyimini getiriyor ve en iyi espor takımlarından biri olan Evil Geniuses’a destek verecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. AMD geniş bir çerçevede hizmet sunuyor. AMD Athlon işlemciler ve Radeon ekran kartları başta olmak üzere performans ve oyuncuların güven talepleri… “ açıklamasında bulundu.

“Hem AMD hemde Evil Geniuses açısından bu ortaklık mükemmel.” Dedi ppd ve devam etti “AMD anlaşması ile birlikte, oyuncularımızın artık donanım konusunda endişeli olacaklarını sanmıyorum.”

Kaynak: http://evilgeniuses.gg/Read/572,Evil-Geniuses-Announces-AMD-Sponsorship/