E-Spor dünyasının iki efsane ismi, gizemli bir Twitch etkinliğinde bir araya geliyor olacaklar.

League of Legends’tan tanıdığımız Lee “Faker” Sang-hyeok ve Street Fighter’dan tanıdığımız Daigo Umehara Twitch’de yayınlanacak özel bir etkinlik için güçlerini birleştirecek.

Haftaya Japonya’ya yolculuk yapacak olan Faker, Twitch’in “İki efsanenin rüya gibi birleşmesi” adını verdiği etkinlikte dövüş ustası efsanesi Daigo’ya katılacak. Birbirinden farklı iki farklı kişiliğin bir araya gelmesi ile ilgili, Twitch, bugün erken saatlerde Twitter üzerinden yayınladıkları kısa tanıtım videosu dışında etkinlik hakkında detay vermedi.

@TwitchJP “【Faker Senpai Özel Projesi】SKT T1 Faker Japonya özel yayını!
13 Şubat saat 14:00’da geliyor!
Özel konuklar!
DAIGO “THE BEAST” UMEHARA!

“İki efsanenin rüya gibi birleşmesi”

Bu..Bunu görmek zorundasınız…”

Twitch’in küresel elçilerinden biri olan Daigo, geçmişte bir kaç etkinlikte yer aldı. Daigo’nun Street Fighter V’in çıkış arifesinde Lupe Fiasco’ya karşı yaptığı gösteri maçı dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi toplarken, hem hayranlar hem de yeni gelen oyuncular Daigo’nun 5-maç üzerinde Lupa Fiasco’ya yenilişini canlı olarak izledi.

Bu etkinlik Faker’ın LCK(Kore Şampiyonlar Ligi) çizelgesi ile çakışmıyor. LCK, Kore Ay Festivali Yeni Yıl kutlamaları için 12 Şubat’tan 20 Şubat’a kadar tatil arası veriyor olacak.

Faker ve Diago bu eşsiz etkinlik için 12 Şubat saat 23:00 CT(13 Şubat TSI 5:00) da bir araya gelecekler.

Virtus.pro’da Olay Var: TaZ, Yedeğe Çekildi!