FIFA18, yayınlandığı günden itibaren milyonlarca oyuncu tarafından oynanan güzel bir rekabete ev sahipliği yapıyordu. EA SPORTS’un Fifa18 Global Series ve FIFA eWorld Cup 2018’i açıklamasıyla birlikte rekabeti dünya çapına yayıldı.

3 Kasım’dan itibaren geliştirilmiş olan global ekosistem sayesinde EA Sports, daha önce olmadığı kadar yarışmacıya ev sahipliği yaparken, önceki senelere nazaran çok daha fazla turnuva düzenleyecek. FIFA eWorld Cup 2018 finalini kazanarak zirveye çıkan oyuncu, önümüzdeki Ağustos ayında tacına sahip olacak.

EA SPORTS’un Fifa 18 Global Serisi, çevrimiçi turnuvalar ve dünya çapında yayınlanacak etkinliklerle birlikte, yarışmaları hem yarışmacılar, hem de izleyiciler için daha erişilebilir kılacak.

TURNUVA YAPISI

EA SPORTS FIFA 18 GLOBAL Serisi birden çok katmanlı, dünya çapında bir yarışma olacak. İlk etapta oyuncular çevrimiçi etkinliklere katılacaklar. Bu etkinliklere FUT Champions Kupası, FIFA eClub World Cup, “Licensed Qualifying Competitions” ve League Partner Qualifying yarışmaları dahil olacak.

KATILIM ŞARTLARI

  •  FUT Champions Kupası

FUT Champion Kupaları, 128 oyuncunun katıldığı, canlı yayınlanacak turnuvalar olacak ve katılımcılar Xbox One ve PlayStation4 oyuncuları arasından seçilecek. Her iki platformda da ilk sekize kalmayı başaran oyuncular, Fifa18 Global Series Playoff’larına katılmaya hak kazanıcak.

Fut Champions Kupası 1;

  • Katılım: Kasım
  • Etkinlik: Ocak
  • Lokasyon: Yakın zamanda Açıklanacak

Fut Champions Kupası 2;

  • Katılım: Şubat
  • Etkinlik: Nisan
  • Lokasyon: Yakın Zamanda Açıklanacak

Katılım Bilgisi;

  • FUT Champions maçlarına katılıp, her hafta 40 maçı tamamlayan oyuncular arasından, aylık olarak en çok galibiyete sahip olanlar FUT Champions Kupasına katılacaklar.

FIFA eClub World Cup

Profesyonel takımlara kayıtlı oyuncular birbirlerine karşı oynayacaklar. Detaylar ilerleyen süreçte duyurulacak.

Official League Partner Eleme Yarışmaları

Oyuncular, gerçek hayatta tuttukları takımlar ile yarışacaklar. Kazananlar FIFA 18 Global Series Playoff’larına katılmaya hak kazanacak. Detaylar ilerleyen süreçte duyurulacak.