Fnatic, üst koridor oyuncuları olan Noh “Gamsu” Young-Jin’i eski G2 Esports oyuncusu olan Mateusz “Kikis” Szkudlarek ile değiştirdi.

Bu değişiklik Kikis, G2’nun kadrosundan çıktıktan tam bir ay sonra gerçekleşti. Kikis, G2 yeni oyuncuları Ki “Expect” Dae-han ile ayrı antrenman yapan takımının üst koridor için ya kendisini ya da Expect’i seçmelerini istedi fakat G2, Expect’e verdikleri sözü ve anlaşmayı bozamayacaklarını söyledi. Bu ültimatom işe yaramayınca Kikis sözleşmesinin kalan süresi boyunca yedek olarak kalmaya karar vermişti. Kikis’in G2’ya Temmuz 2015’te girip, takımın LCS’e çıkmasına yardımcı olduğunu, 2016 bahar split’inde ise Origen’i yenerek bahar playoff’larını kazandıklarını da söyleyelim.

Kikis şimdi ise bir başka Koreli oyuncunun yerini tutacak. Yeong-jin “Gamsu” Noh, önceden Samsung Blue ve Team Dignitas kadrolarında yer alıyordu. Kikis’in Fnatic’e gelmesi ile Gamsu’nun tüm bağı kopuyor. Fnatic, önceden de yedekleri olan Jorge “Werlyb” Casanovas’ı yine yedek olarak tutacak.

Fnatic takım yöneticisi Finlay “Quaye” Stewart, bu değişiklik ile alakalı şunları söyledi: “Gamsu ile yolları ayırmak kolay bir karar değildi. Bu kararı takımın ve organizasyonun çıkarları için aldık. Ben kendim ve League of Legend takımımızın tamamı Kikis ve Werlyb ile çalışmak konusunda çok heyecanlıyız. İki oyuncu da dünyanın geri kalanına kendilerini kanıtlamak için can atıyorlar.”

Kikis’in eski takım arkadaşı ve koçu da bu durumla alakalı tweet atmadan duramadılar.

Ayrıca Riot Games’te sunucu olan Krepo;

ve Team Vitality koçu Shaunz

Kikis’e yeni takımında bol şans diliyoruz, umarız ki bize çok güzel oyunlar izletir.