Avrupa LCS’in en olaylı oyuncularından FORG1VEN eski takımı H2k Gaming’e geri dönüyor. FORG1VEN Mayıs ayında H2k Gaming’den ayrılmış ve Origen’e transfer olmuştu. Yaz mevsiminin büyük çoğunluğunda forma giyemeyen oyuncunun H2k Gaming’e geri döndüğü duyuruldu.

Dünyanın en iyi nişancılarından gösterilen FORG1VEN, Avrupa LCS sahnesinde birden fazla drama yaratmış bir oyuncuydu. SK Gaming ile 2015’te bahar sezonunun grup aşamasını birinci bitirip play-offlarda finale kalamayınca takımdan ayrılmak istediğini belirtip Gambit Gaming’e transfer olmuştu. 2015 yaz mevsiminde ise tekli dereceli maçlardaki agresif tavırlarından dolayı Riot Games tarafından 4 maçlık bir cezaya çarptırılmış ve Gambit bu ceza ile play-offlara kalma hakkını kaybetmişti. Bu seneye H2k Gaming ile başlayan oyuncunun askerlik sorunları ortaya çıkmış, gergin ve duygusal anlar yaşanmıştı. Ama bu sorunun üstesinde gelinmişti. yaz mevsimine gelindiğinde ise Origen’e transfer olan oyuncu “motivasyon eksikliği” sebebiyle yedeğe çekilmiş ve onun yerine eski orta koridor oyuncusu xPeke oynamıştı.  Yaz mevsimi grup aşamasının bitimine 3 hafta kaldı ve şimdi tekrar H2k Gaming’e geri dönüş yaptı. H2k Gaming ise bu konu hakkında “Ayılıklar eğlenceli değil. Duygular bizi daha iyi yapıyor ve demek istemediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz. Bugün önemli olan tek şey FORG1VEN’ın ait olduğu yer” yorumunda bulundu.

FORG1VEN yeteneklerine nazaran Dünya Şampiyona’sında hiç oynayamamış bir oyuncu ve hayalinin Dünya Şampiyonası’na katılabilmek olduğunu daha önce birçok kez dile getirmişti. Origen’in aksine H2k şu anda play-offlara kalma hakkına sahip. Kalan haftalarda yakalayabilecekleri bir uyum ile Worlds için bir bilet çıkartabilir ve FORG1VEN’ı San Francisco’da klavyesinin başında görebiliriz.