Fransız spor gazetesi L’Equipe tarafından yapılan habere göre, Paris Saint-Germain takımının planları arasında bir espor takımına yatırım yapmak bulunuyor. Bu yönde bir partnerlik kurmak amacıyla, Fransız espor takımı Millenium ile görüşmelere başladığı söyleniyor.

PSG tarafından yapılan açıklamada, bu projenin bir kaç aydır sürdüğü fakat öncelikli öneme sahip olmadığı söyleniyor. Millenium takımı da görüşmelerin sürdüğünü doğrulasa da, bunun ötesinde herhangi bir açıklamada bulunmuyor. Millenium’un sahibi olan Cédric Page yalnızca “Bu türden firmalar ile, ortak çalışmalar için, görüşme yaptığımız ortada. Fakat bunun ötesinde herhangi bir şey söyleyemeyiz.” demekle yetiniyor.

Millenium takımı, Fransa’da son 10 yılda kurulan en önemli takımlardan birisi ve çoğu büyük oyunda takımları bulunuyor. Ayrıca web siteleri, video oyunları ve espor alanında haber sunan portallar arasında, en çok ziyaret edilen sitelerden birisi. Millenium 2014 yılında Fransız medya grubu Webedia tarafından satın alınmıştı. Webedia aynı zamanda bir çok tanınmış Fransız web sitesinin de sahibi.

Avrupa’da espor alanında faaliyet gösteren takımların sayısı gün geçtikçe artıyor. PSG takımı da bu isimler arasına yer almak için hazırlıklarını sürdürüyor.