GINX Esports TV, 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Gaming İstanbul (GIST) 2017 dijital eğlence ve oyun fuarını vitrine çıkarıyor.
Sky UK ve ITV’nin paydaşları olduğu uluslararası e-Spor kanalı GINX, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde düzenlenen en büyük oyun etkinliği Gaming İstanbul (GIST)’un resmi yayıncılık ortağı oldu.
“Oyuncu ve kıtaların buluştuğu” dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul (GIST), tüm oyun türlerinden ve dünyadan oyuncuları, oyun geliştiricileri, yayıncıları, amatörleri ve profesyonelleri bekliyor.

GINX Esports TV CEO’su Michiel Bakker, “GIST’le kurduğumuz ortaklık, MENA bölgesinde e-spora ve oyunlara vereceğimiz desteğin taahhüdü adına atacağımız pek çok adımdan ilki,” diyor. “Türkiye’de inanılmaz canlı bir oyun topluluğu var ve biz de tüm dünyadan izleyenlerimize bu konuda ışık tuttuğumuz için çok mutluyuz.”

GIST Marka ve Pazarlama Müdürü Meriç Eryürek ise, “GIST’in temel hedefi her zaman için oyun alanında bir Avrasya köprüsü kurmak olmuştur” şeklinde konuştu. “GINX Esports TV ile kurduğumuz ortaklığın Batı’daki ve Doğu’daki oyun ve e-spor toplulukları arasındaki köprüye yeni ve hızlı şeritler ekleyeceğine inanıyorum.”

GINX Esports TV, GIST 2017’yi dünya çapında 40 milyon eve götürecek. Ek platform lansmanları da yakında duyurulacak.

GIST 2016’ya 50 bine yakın ziyaretçi katıldı. Bu yıl bu rakamın %50 oranında artması bekleniyor.