CLG, ekibin neredeyse iki yıllık üyesi James “hazed” Cobb’un takımdan ayrıldığını duyurdu. hazed, takıma Ocak 2015’te katılmıştı.

Organizasyondaki iki yılının ardından, 27 yaşındaki oyuncu beş Major’e de katılabilmiş, ESL ESEA Pro League Season 1 Finallerinde Yarı final görmüş, Game Show Global eSports Cup’ta dördüncü, MLG Columbus’ta 5.-8. olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda ise CLG’nin yeni kadrosu ELEAGUE Season 2, ESL One New York, WESG, Pro League Season 4 Finalleri ve ELEAGUE Major’e katılamamıştı.

Hazed’in CLG’nin web sitesindeki açıklaması ise şöyle:

“Gelecek, şu noktada benim için belli değil. Kendimi gelecek aylarda zorlayıp gelişim gösterip göstermediğimi göreceğim…Eğer kendi yeteneklerimi geliştirip hevesli bir IGL olarak değerimi artıramazsam, bırakacağım. Bu süre içerisinde de diğer takımlardan gelen teklifleri değerlendirip, tam zamanlı yayına geçebilir veya potansiyel analist/sunucu görevlerini düşünebilirim”

Hazed’in de takımdan ayrılması ile, asıl CLG kadrosundan sadece kaptan Stephen “reltuC” Cutler kalmış oldu. Takımın güncel dört kişilik kadrosu şöyle:

 Stephen “reltuC” Cutler
 Kenneth “koosta” Suen
 Yassine “Subroza” Taoufik
 Ethan “nahtE” Arnold

 

NaVi G2A Yeni Kadrosunu Açıkladı