HellRaisers, takıma nisan 2016’da katılan oyuncuları Vladyslav “bondik” Nechyporchuk’u transfer listesine eklediğini ve yeni iki oyuncuyu denemekte olduğunu açıkladı.

Martin “STYKO” Styk’in Mousesports’a gidişiyle birlikte neredeyse bir yıl önce kurulmuş olan HellRaisers kadrosu Bence “DeadFox” Böröcz’ün denemelerden asıl kadroya geçmesiyle artık bir son buldu.

Slovakian’ın ayrılığının ardından HellRaisers bir diğer uzun dönemdir oynayan oyuncusunu aktif kadrodan çıkarttı: Vladyslav “bondik” Nechyporchuk. Oyuncu ara dönemde yeni olanakları aramaya zorlanırken HellRaisers iki yeni kanı bünyesinde denemek istedi.

Boşluğu doldurmak için HellRaisers Özgür “woxic” Eker ve  Issa “ISSAA” Murad’ı deneme olarak kadrosuna ekledi. 18 yaşında genç yetenek olan Özgür sahip olduğu yetenekleri DarkPassage’da göstermişti. Issa ise FPL’de Spotnet’i temsil ederken öne çıkan yeteneğiyle HellRaisers’ın dikkatini çekmiş gözüküyor. Şuanlık Gux & Friends adlı takımda karma takımda en önemlisi ESEA Premier S25’te oynamaktalar.

İkili, ESL Pro League ve diğer elemelerde bulunacak HellRaisers ile birlikte rekabetçi arenada bir adım daha atlayacak.

HellRaisers’ın resmi duyurusunda takım koçu Ivan “Johnta” Shevcov takımın değişikliklere kısa sürede uyum sağlayacağını belirtmekte.

“Transfer periyodunun ardından, yeni fırsatları değerlendirmek için yenilememiz gerekti. Aktif kadrodaki oyuncuların arasındaki bazı uyumsuzluklardan dolayı Vladyslav’ın transfer pazarına konulması kararlaştırıldı. Bunun hem onun hem de bizim için en iyisi olduğuna inanıyoruz.

Bu sırada da takımımıza “yeni kanlar” ekleyerek açık pozisyonlara oyuncu deniyoruz. Değişkenlere ve görüşmelere uzun zaman harcadıktan sonra iki genç yetenek olan w0xic ve ISSAA ile çalışmaya karar verdik. Kendileri ESEA Premier ve FPL’de ortalama sonuç göstermiştir.

Aynı zamanda takımda oyun içi rollerde denemeler yapıyoruz ve oyuncularımızın rahat hissettiklerinden emin oluyoruz. Bu denemelerin sonuçları kısa sürede görünür hale gelecek. Uzun ve aktif bir periyot bizi bekliyor, önümüzde TOUR MYKONOS elemeleri ile ESL One New York var, EPL maçları yakında başlayacak ve oyuncularımız harekete geçmek için çıldırıyor! :)”

HellRaisers’ın şu anki kadrosu şöyle:

Kirill “ANGE1” Karasiow
Patrik “Zero” Žúdel
Bence “DeadFox” Böröcz
Özgür “woxic” Eker (deneme)
Issa “ISSAA” Murad (deneme)

Ivan “Johnta” Shevcov (koç)

Vladyslav “bondik” Nechyporchuk (transfer listesi)

Kaynak: HLTV