Bildiğiniz gibi Anıl “Holyphoenix” Işık geçtiğimiz sezonun ardından radikal bir karar alıp Huma’ya katılmıştı. Avrupa Challanger Series’e kalmayı başaran takım ardından CS’i birinci sırada bitirmiş ancak yükselme maçlarında başarı gösteremeyip LCS’e çıkma hakkını iki defa kaçırmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Huma takımın alt koridoru hariç diğer oyuncularıyla yollarını ayırdığını açıklamıştı. Aynı şekilde sezonun bitiminde koçlarını da kaybetmişlerdi. Her ne kadar olaylı bir ayrılma olsa da takımın birbirine çok bağlı olduğu biliniyordu. Bu takımın aynı uyumu tutturamayacağına dair soru işaretleri de oluşturuyordu tabi. Huma’nın yeni kadrosunun açıklanması beklenirken bir haberde takımda nişancı rolünde oynayan Holyphoenix’ten geldi. Türk oyuncu bugün yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını duyurdu. Aynı şekilde Huma’da Holyphoenix’in takımdan ayrıldığını takipçilerine bildirdi. Holyphoenix’in açıklaması ise şöyle;

HUMA’da – Avrupada – oynamak ve bu kadar başarmak benim için güzel bir başarıydı. Yeterli değildi belki ama seçim hakkı yine olsa yine aynı seçimi yapardım. Koçumuz, diğer oyuncular arkadaşım gibiydi ve çok da güzel zamanlar geçirdik. Ama HUMA macerası buraya kadardı arkadaşlar. Organizasyona da takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
Bayrakları astırabildiysem ne mutlu bana !

Playing for HUMA – in EU – and achieving first place in CS was a really big achievment for me considering it was my first time in EU scene and in CS. We didnt promoted to LCS and that was my/team’s goal but i didnt really feel bad because we all worked really hard and did our best. Afterall thats what really matters.
Anyways i had great time with my team everyone was friendly and had so much. (Pointing out netflix and chill with kubz) But i wont be playing with HUMA anymore. And i want to thank HUMA for everything theyve done for me and wish them the best in next split.
All the supporters out there thank you so much it meant a lot for me and hope you guys keep supporting me in my future career!

Bizlere bayrakları astırdığı için kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.