Çek hayran sitesi Heroesfan.cz, BlizzCon’daki Heroes of the Storm panelleri ile ilgili bir çok bilgiye ulaşmış gibi görünüyor

Blizzard’ın kutsal etkinliği olarak kabul edebileceğimiz BlizzCon’a birkaç gün kaldı. StarCraft, World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, Heroes of the Storm ve Overwatch gibi oyunların hayranları Anaheim, California’da bu oyunların yapımcıları ile buluşacak ve bu oyunların ve firmanın geleceği hakkında bir çok bilgiyi öğrenecekler. Tabii ki biz de bunlar arasında en çok Heroes of the Storm Dünya Şampiyonası ve bunun ile ilgili panellere ilgi göstereceğiz.

Geçtiğimiz günlerde bir fansitesi olan Heroesfan.cz BlizzCon ile ilgili birkaç bilgiyi Facebook sayfasından paylaştı. Bunları kesin bilgiler olarak alıp alamayacağımızdan emin olmasak da sizin için bunu çevirdik.

“Günaydın değerli hayranlarımız. Heroes of the Storm yaklaşık 6 aydır sizlerin erişimine sunulmuş bir durumda, eğer test kısımlarını da sayarsak yaklaşık bir buçuk yıllık bir geçmişi olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun bu süreçte bir çok aşama kaydettiğini söyleyebiliriz ancak hala bir çok oyuncunun servislerden şikayetçi olduğunu da biliyoruz, ama şunu asla unutmamak lazım ki Blizzard her zaman oyunlarını geliştirmeyi deneyen bir firmadır ve özellikle e-spor kısmı üstünde çalışıyorlar.

Oyun tek başına bir çok kez “tarih yazdı”. Oyun düzinelerce değişiklik yaşadı ve bu değişiklerin devam edeceğini söylemek kimseyi şaşırtmaz. Önümüzdeki bir kaç gün içinde çok büyük güncellemeler geleceğini tahmin etmemiz ise çok yanlış olmaz çünkü BlizzCon 2015’e çok yaklaştık.

Hepinizi BlizzCon’da yapacağımız canlı yayına bekliyoruz. BlizzCon’da 2 yeni harita, 4 tane yeni karakter ve bir çok yeni özellik tanıtmayı planlıyoruz ve eminim siz oyuncuların bunları seveceğini düşünüyoruz.

Sizleri sabırsızlıkla orada görmek istiyoruz.

Heroesfan takımına,

Itharael”

Dolayısı ile 6 Kasım’da yapılacak olan BlizzCon’da 2 yeni savaş alanı ve en az 4 yeni karakterin panellerde gösterileceğini ve açıklanacağını düşünüyoruz.