ImmortalsMiBR Esports markasını aldı. Bir yenileme sürecinden geçen ekibin temsilcileri ise eski SK Gaming üyeleri olacak.

Fanlara ulaşmak için ise bet sitesi Betway ve Tinder uygulamasını kullanacaklar. Immortals’ın “Made in Brazil” titrini ele geçirmesi ve eski SK Gaming kadrosunu da takıma dahil etmesiyle, ilerleyen günlerde takım kimyasının oturmuş olduğu (hayır kesinlikle Tinder’dan bahsetmiyorum) bir ekip görebiliriz.

Immortals CEO’su Noah Whinston‘un konu ile ilgili yorumu da şöyle:

“Brezilya’da inanılmaz bir espor tutkusu var, bu da bizim esporu geliştirmemizde ve hala dokulmamış pazarlara yayılmamızda hızlanma sağlıyor.”

Buradaki kilit noktayı farkettiniz mi? Tutku. Tabi bu kaybeden takımı yuhalayalım, tükürelim mentalitesinde olan bir tutku değil. Bu seyirci buna önem veriyor diyor Noah, kazanınca sevinen kaybedince küfreden değil, ilgilenen, maça giden, yatırım yapan anlamında. Ve devam ediyor:

“MIBR markası Brezilya’nın milli gururuyla ve eğlence kültürüyle direkt olarak bağlantı kurabilen bir marka. Brezilya esporuna yatırım yapmak ve bölgenin inanılmaz yeteneklerine bir platform oluşturmak için çok heyecanlıyız”

Bu gelişmelerle beraber Ocak’tan beri süren görüşmelerin sonucunda diğer bölgelere ciddi rakip olabilecek bir Immortals mı geliyor, bekleyip göreceğiz.