Eğer Kaspersky, Norton, Bitdefender veya diğer güvenlik yazılımlarının arasında kararsız kaldıysanız ve Heroes of the Storm oynuyorsanız Kaspersky kararınızı vermenizde size yardımcı olabilir.

 

Şirket, 3 aylık Kaspersky Total Security çoklu cihaz ve Kaspersky Internet Security çoklu cihaz yazılımlarından birini alırsanız size 1 adet kahraman ve 1 adet kostüm hediye ediyor.

 

Bu kampanya sadece yeni satın alanlar için geçerli değil, Kaspersky’ın internet sitesi yenileme yapacak kullanıcıların da Dwarf kahraman Muradin ve onun Magni kostümünü kazanacağını belirtiyor.

 

Muradin’in oyunda ki değeri $3.99 dolar (Yani şu anki kur ile 10.68 TL yapıyor) Muradin’in magni kostümü ise 9.99$(yani o da 27 TL yapmkta). Kaspersky’ın bu kampanyasıyla 28.68 TL lik bu eşya paketini KTS(95.16 TL)/KIS(63.16 TL) ürünleriyle bedavaya getirebilirsiniz. Eğer arzulu bir Heroes of the Storm oyuncusuysanız bana göre kötü bir kampanya değil.

 

Kampanya hakkında daha fazla bilgiyi http://www.kaspersky.com/tr/Heroes-Of-The-Storm sayfasından bulabilirsiniz.

 

Sırası gelmişken, Blizzard, Eternal Conflict ismi verilen bir ek paketi de oyun için duyurdu. Bu, Blizzard için hayli çabuk oldu zira Heroes of the Storm henüz 2 Haziran’da piyasaya sürülmüştü. Bu ek paket Diablo III te Butcher karakteriyle oynamanıza imkan sunuyor ve oyuna düşmanları üzerinde katletmeniz için Diablo temalı yeni bir harita getiriyor.

 

Açıkça, Kaspersky PC oyuncularının kendi güvenlik yazılımlarını kullanmalarını istiyor ve bu hususta fikirlerini değiştirmeleri konusunda onları motive etmek için gerçekten popüler bir oyunu kullanıyor.

 

Acaba bu kampanya işe yarayacak mı? Eğer arzulu bir Heroes of the Storm oyuncusuysanız ve Kaspersky kullancısı değilseniz bu kampanya fikrinizi değiştirmenize sebep olur mu? Bizi bilgilendirin.