CJ Entus’un kıdemli oyuncusu Hong “MadLife” Min-gi, cuma günü OSEN’den Ko Yong-jun ile telefon üzerinden yaptığı röportajda, yurtdışındaki bir organizasyon ile görüştüğünü belirtti.

Fazla detay veremediği için üzgün olduğunu söyleyen MadLife, önümüzdeki ay yabancı bir takıma imza atacağa benziyor. 2017 yılının başında resmi açıklamayı yapması beklenen MadLife, böylece turnuvalara katılımının önüne de taş koymamış olacak. Bu sezon aldığı sonuçları hayalkırıklığı olarak değerlendiren MadLife, kendisi hakkında endişe eden taraftarlara müteşekkir olduğunu iletti.

League of Legends arenasının en bilinen, en popüler oyuncularından olan MadLife, hem yerel hem de uluslararası turnuvalarda, Blitzcrank ile tutturduğu kancalar ile nam salmıştır. “Kancaların Tanrısı” olarak da bilinen Min-gi, 2011 yılından beri, daha önceden Azubu Frost olarak bilinen CJ Entus Frost bünyesinde oynuyor. Leona ve Sona gibi destek şampiyonlarında bile aşağı koridorda ince hesaplar peşinde koşan MadLife, savaşlardan galip çıkmayı, koridorunu kazanmayı her zaman başarabilecek bir yetenek. Bu özellikler de onu gelmiş geçmiş en iyi destek oyuncularından biri yapıyor.

2014’ten itibaren ise düşüşe geçmeye başlayan MadLife, takımı ile eskisi kadar başarılı sonuçlar elde edemez olmuştu. 2015’te bize eskilerden esintiler sunan Min-gi, CJ Entus’un en kötü sezonlarından birini yaşaması ile, 2016 sezonunda Kore Lig Şampiyonasında küme düştü.

Son zamanlarda hiç de parlak olmayan performanslara imza atsa da, MadLife, 4 All-Star turnuvasının 3’ünde kendine oylama sonucu yer bulmuş, taraftarlarının bağlılığını bir kere daha gözler önüne sermiştir.