MSI’ın anasponsor olduğu, Logitech ve ByNoGame’in desteklediği, NVIDIA’nın e-spor turnuvası GEFORCE CUPS, League of Legends 1vs1 #1 ile devam ediyor!
4 turnuva boyunca birbirinden güzel hediyelerin dağıtılacağı online etkinliklerde birinci olan oyuncular MSI GeForce GTX 960 GAMING 2G, ikinci olan oyuncular Logitech G302 Daedalus Prime Moba Mouse ve ByNoGame 100 TL Site Bakiyesi, üçüncü olan oyuncular ise ByNoGame 50 TL Site Bakiyesi kazanacak! Bu heyecana ortak olmak için MSI GeForce CUPS LoL 1v1 #1 adresinde ki kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Ayrıca sadece League of Legends turnuvaları olmayacak. İlerleyen günlerde tam 15 adet MSI GeForce GTX 960 GAMING 2G ödüllü Rocket League, CS:GO, Heroes of the Storm için turnuvalarımız olacaktır. Dijital Sporları takipte kalın!

League of Legends 1vs1 #1 12 Aralık Cumartesi 12:00‘de başlayacaktır.

Maçları http://www.twitch.tv/mambagamingnetwork adresinden Ferit “wtcn” Karakaya‘nın sunumuyla izleyebilirsiniz! Yayını izlerken alacağınız şifre ile muhteşem bir MSI GeForce GTX 960 GAMING 2G sahibi olabilirsiniz. Yarışmamız hakkında detayları öğrenmek için TIKLAYIN!

Turnuvalar Mamba Gaming ve Dijital Sporlar tarafından organize edilmektedir.