Ünlü Counter-Strike takımlarından Ninjas in Pyjamas, ASUS Republic of Gamers ile yapılan anlaşmayı sitesi üzerinden duyurdu.

İkili arasındaki partnerliğin oyuncu laptopları ve bilgisayarları, anakartlar, grafik kartları, monitörler ve ROG’un lider olduğu her ürüne yansıması bekleniyor.

Ninjas in Pyjamas tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Oyuncu donanımı açısından lider bir marka olan ROG tarafından böyle bir ilgi gördüğümüz için gurur duyuyoruz. Bu ilginin, bilgisayar ve monitör ekipmanın kritik olduğu alanımızda en yüksek düzeyde antrenman yapmamız ve mücadele etmemiz için bize olanak sağlayacağını düşünüyoruz. Bütün oyuncularımızın ofiste, kamplarda, antrenmanda ve evde rekabet ederken ROG ürünlerini kullanması inanılmaz performans göstermemiz için anahtar etmen. ASUS ROG’a Ninjas in Pyjamas Ailesi’ne hoş geldin dileklerimizle beraber, birlikte çalışmak için heyecanlandığımızı bildiririz.”

Konuyla ilgili NiP’in CEO’su Hicham Chahine‘in yorumu şöyle:

“ASUS ROG’u takımımızın kilit sponsorlarından biri olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu sayede oyuncularımız piyasadaki en iyi oyuncu monitörlerine, anakartlara, grafik kartlarına ve diğer ekipmana erişebilecek. Esporda yükselen rekabet seviyesi oyun içi performansı arttırmak için gereken donanım seviyesini de arttırıyor. ASUS ROG ile olan partnerliğimizin de temelinde bu yatıyor. Diğer oyuncu donanımı üreten firmalarla süren işlemler sonucunda ASUS ROG ile anlaşıp oyuncularımıza en üst düzeyde rekabet imkanı sağladığımız için memnunuz.”

ASUS ROG‘dan yapılan açıklama ise şu şekilde:

“NIP ile aynı safta yer alıp onları en yeni ROG ekipmanı ile desteklemekten heyecan duyuyoruz. ROG ürünleri en üst düzey performans, kalite ve kararlılığa sahip –onlar şampiyonların seçimi. Bizim özel ROG ürünlerimiz, NIP’in yetenekleri üyeleri ile beraber kazanan bir kombinasyon oluşturuyor!”

Kanada’dan 24 Saatlik Espor Kanalı