NVIDIA, yurtdışında da büyük popülariteye sahip olan Team NVIDIA yayıncı takımı projesini bugün Türkiye’de de hayata geçiriyor ve Team NVIDIA Türkiye  yayın kanalını açıyor. 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle ilk yayını yapacak olan ekip, yayınlarını son yılların ünlü yayın platformu Twitch.tv üzerinden www.twitch.tv/nvidiaturkiye adresinde yapacak. Kanal 16 Aralık 2016 Cuma saat 19:00’da aktif olacak ve ilk yayın 20:00’de ekibi oluşturan 9 yayıncının lansman özel yayını ile başlayacak.

NVIDIA, Türkiye’yi her zaman yükselişte olan bir pazar olarak görmekte ve özellikle de oyunculara ve donanım meraklılarına yönelik aktivitelere önem vermektedir. Bu aktivitelerde; gerek özel etkinliklerde oyuncularla bir araya gelmek, gerek dijital kanallar üzerinden interaktif paylaşımlarda bulunmak NVIDIA’nın önceliklerindendir. Team NVIDIA Türkiye de bu interaktif paylaşımın en önemli kanalı olmaya aday olarak; bir yandan oyun severlerle daha fazla paylaşımda bulunmak, bir yandan da canlı oyun yayınları sağlayarak, oyun hakkında uzmanlamış olan yayıncıların desteklenmesini amaçlamaktadır. NVIDIA, bu amaç  doğrultusunda, Türkiye’deki oyuncular tarafından beğenilerek izlenen ve hemen hemen her gün yaptıkları yayınlar ile oyun severleri eğlendiren ünlü yayıncılarla yollarını birleştirerek Team NVIDIA Türkiye yayın ekibini kurmuştur.

Team NVIDIA Türkiye yayın hayatına 16 Aralık 2016 saat 20:00’da takımın tüm yayıncılarının katılımıya yapacağı ilk yayınla başlayacak.  Bugün hoşgeldiniz diyeceğimiz bu kuvvetli ekip; Muhammed “Theokoles” Işık, Berke “Thaldrin” Demir, Ferit “Wtcn” Karakaya, Necati “ZeoNNN” Ateş, Mehmet Eril “keksville” Akış, Rauf “RaufBaba” Güneş, Volkan “grimnax” Yıldız ve Figen “fionamed” Örtün tarafından oluşmaktadır. Takımın kaptanlığını ve yönetimini ise Özgür Özalp üstlenmiştir. Team NVIDIA Türkiye ekibi, Türkiye’de eSpor severlere özel çalışmalar ve turnuvalar düzenleyen GEFORCE CUPS projesini de bir adım ileri taşıyacak şekilde yayınlar ve maç sunumları da yapacak. Gerek yayıncıların kullandıkları kuvvetli NVIDIA donanımları ile, gerek sevilen ve her türden oynayacakları oyunlar ile, Team NVIDIA Türkiye yayınları 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle her gün oyun severlerin buluşma noktası olacak.

Team NVIDIA Türkiye kanalı linki: www.twitch.tv/nvidiaturkiye (Kanal 16 Aralık 2016 Cuma saat 19:00’da aktif olacak, ilk yayın saat 20:00’de başlayacak)