$20,000 ödüllü CS:GO turnuvası Operation Kinguin #2’de dün ilk maçlar oynanmıştı. İlk günün karşılaşmalarının kısa özeti sizlerle.

Penta vs Imperial Dragons

Turnuvanın başlangıç maçı olan Penta vs Imperial Dragons takımları mücadeleye Mirage ve Train’de başladı. Kadrolara bakıldığı takdirde Alman Penta ekibinin daha tecrübeli olduğu göze çarpıyor. Penta, seçmiş olduğu Mirage’da çok rahat bir oyun sergiledi. Terörist tarafında 10-5‘lik bir üstünlükle bitiren Almanlar, aynı rahatlığı CT tarafına geçtiklerinde de gösterek hızlı bir şekilde ilk haritanın sonunu getirdiler.

penta_esports

İkinci harita olan Train’de, Penta aynı tempoyu devam ettirerek CT tarafında 11-4 bitirerek terörist tarafına geçtiklerin rahat bir oyun ile 16-9’luk skor ile gruptaki ilk galibiyetini almış oldular.

Gambit vs Temp.no

Turnuvanın ikinci maçı olan Gambit Gaming vs Temp.no maçında İngiliz Gambit, hızlı bir başlangıç yaparak ilk haritası olan Mirage’da 16 – 5’lik skor ile galip geldi. A Site kısmındaki çalışılmış smoke taktikleri ile rakiplerine göre turnuvaya ne kadar hazır olduklarını gösteren Gambit, ikinci harita Inferno haritasında CT tarafında başlamalarının avantajını iyi değerlendirerek ilk yarıyı 13-2’luk skor ile önde bitirmeyi başardı. T tarafında da aynı hızlı oyunlarıyla 16-4’luk skor ile galip gelmeyi başaran Gambit Gaming, yeni bir takım olmasına rağmen turnuvaya çok iyi bir başlangıç yaptı.

Operation Kinguin #2, 21 Ocak Perşembe günü C Grubu‘ndan Vexed Gaming vs Granted, E Grubu‘ndan Team Alientech vs Epiphany Bolt arasında gerçekleşecek maçlarla devam edecek. Maçları canlı olarak http://www.dingit.tv/Kinguin_Net‘ten izleyebilirsiniz.