Explosive vs Team Granted

Günün ilk karşılaşması Danimarka ekibi Team Granted ile Ukrayna ekibi eXplosive arasında oldu. İlk harita eXplosive tarafından de_mirage olarak belirlendi. Granted takımı haritaya CT tarafında başlamayı seçti ve tabanca elini kazandı. Maça üstün devam eden taraf Granted takımı oldu ve durum 8-1’e kadar geldi. Durum 9-2 olduğunda eXplosive takımı karşı atak yaptı ve ilk yarı sonucu 9-6 oldu. Team Granted ikinci yarının tabanca elini ve onu takip eden iki eli kazanarak durumu 12-6’ya getirdi. eXplosive takımı silkelenip durumu 12-10’a getirse de Team Granted rakibine daha fazla şans vermeden ilk haritayı 16-10‘luk bir skor ile kazanarak maçı 1-0‘a taşıdı. Granted takımı oyuncusu larsen ise ilk haritanın yıldızıydı.

İkinci harita Team Granted’ın seçtiği de_cache oldu. Haritaya CT tarafında başlamayı seçen eXplosive takımı iyi bir başlangıç yaparak durumu 4-0’a getirdi. Granted bir reaksiyon gösterip durumu 4-4’e getirdi. Karşılıklı alınan ellerden sonra, eXplosive takımı maça ağırlığını koyarak ilk yarının 10-5 bitmesini sağladı. İkinci yarının tabanca elini de kazanan eXplosive takımı durumu 13-5’e getirdi. İki takım birer el aldı ve durum 14-6’ya geldi. Granted güzel bir takım oyunu sergilemeye başlayarak durumu 14-11’e kadar getirdi, ama eXplosive takımı oyuncusu F1L1N bu geri dönüşe izin vermedi ve son iki elde çok iyi performans göstererek harita skorunu 16-11 olarak belirledi, maç 1-1‘e geldi. Bu haritanın yıldızı ise eXplosive takımından def oldu.

Karar haritası ise de_cobblestone oldu. Bıçak elini kazanan eXplosive takımı T tarafında başlamayı seçti. Tabanca elini ve sonraki 3 eli kazanan eXplosive takımı durumu 4-0’a getirdi. 5. eli almayı başaran Granted takımı, 6. eli de larsen‘in iyi oyunu ile kazanarak durumu 4-2’ye getirdi. Bu noktadan itibaren Team Granted iyi oyununu devam ettirdi ve ilk yarı 10-5 bitti. Granted takımı ikinci yarının tabanca elini ve sonraki 2 eli kaybetmiş olsa da maçtan kopmadı ve son haritayı 16-9‘luk skorla, maçı ise 2-1 kazanmayı bildi. Maçın yıldızı ise eXplosive oyuncusu smike oldu. smike‘ın başarılı performansı takımına galibiyeti getiremese de, genel anlamda çok iyi bir performans gösterdi.

LDLC Blue Youns
-LDLC Blue oyuncusu YOUYOU-

LDLC Blue vs. Alientech

Günün ikinci maçında ise Fransız ekibi LDLC Blue ile Portekiz ekibi Alientech karşı karşıya geldi. İlk harita Alientech tarafından de_inferno olarak belirlendi. LDLC takımı ise haritada bariz üstünlüğü bulunan CT tarafında başlamayı tercih etti. İlk iki eli alan LDLC Blue takımı rakibinin üstün oyunu ile başa çıkamadı ve durum 5-2’ye kadar geldi. Bu noktadan sonra LDLC takımı kendine gelip oyuna tekrar ortak oldu ve durumu 6-5’e kadar getirdi. 12. elde Alientech iyi bir oyun gösterdi ve sonraki iki eli de alarak durumu 8-6’ya getirdi. LDLC takımı ilk yarının son elini alarak, ilk yarı skorunu 8-7 olarak belirledi. İkinci yarıya da iyi başlayan taraf LDLC takımı oldu ve ilk beş eli kazanmayı bildiler. 26. elde ise Alientech takımından rusha karşı müthiş bir rotasyon izledik ve durum 13-13’e geldi. Bu noktada bir mola alan LDLC takımı üst üste iki el daha kaybetti ve durum 15-13 oldu. LDLC takımı son iki eli kazanarak 15-15‘lik skoru yakaladı ve maçı uzatmaya götürdü. Uzatmanın ilk yarısındaki üç eli de kazanan taraf LDLC takımı oldu. İkinci yarının ilk elini kazanan taraf Alientech oldu ama bir sonraki eli LDLC kazandı ve 19-16‘lık skorla maçı 1-0‘a getirdi. Alientech oyuncusu ZELIN, 35 frag almayı başardı ama bu performans takımına haritayı kazandırmaya yetmedi.

İkinci harita ise LDLC Blue tarafından de_cobblestone olarak belirlendi. Alientech takımı haritaya CT tarafında başladı. LDLC takımı oyuncusu XpG tabanca elinde dört rakibini vurarak takımı hanesine ilk sayıyı yazdırdı. Sonraki iki eli de kazanan LDLC takımı 3-0 öne geçti. İlk yarıda Alientech takımı çok varlık gösteremedi ve ilk yarı sonucu 11-4 oldu. İkinci yarının ilk iki elini Alientech kazandı, ancak LDLC takımı bu elden sonra rakibine pek şans tanımadı ve 16-6‘lık harita skoru ile LDLC ekibi maçı 2-0 kazandı. Maçın genelinde en iyi performans sergileyen oyuncu ise LDLC Blue oyuncusu YOUYOU oldu.