Operation Kinguin 3, grup maçlarıyla devam ediyor. Dün oynanan maçlar şu şekilde;

PENTA Spor vs tRICKED.CS

Günün ilk maçında elenen haritalar Penta tarafından Train ve Tricked tarafından Cache oldu. Penta harita seçimini yakın zamanda güncelleme alan Cobblestone tarafında kullanırken, Tricked ise Overpass haritasını seçti, kalan haritalardan ise rastgele seçilen harita Mirage oldu.

Harita 1: Cobblestone

CT avantajı kullanan Penta’nın 3-0’lık serisiyle başlayan maçta, 6-2’ye kadar öne geçmişlerken, Tricked’ın kendini toparlamasıyla ilk yarı Tricked’ın 8-7 üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda ise kafa kafaya giden mücadelede Tricked’ın maçın başından beri oynadığı sakin oyun işlerine yaradı ve haritayı 16-13 kazandılar.

Screenshot_4

Harita 2: Overpass

İkinci haritada yine pistol round ve iki round üst üste kazanarak 3-0 öne geçen Penta, T kısmında serisini devam ettirerek 9-0’a kadar getirdi. Ancak 10. round’da ilk galibiyetini alabilen Tricked’ın bu haritaya tutunma şansı kalmadı ve 12-3 ilk yarıyı kapattı. İkinci yarıda ise toparlamaya çalışsalar da Penta’nın disiplinli oyunu buna engel oldu. Son B denemeleri de boşa gidince haritayı 16-7 Penta’ya vermiş oldular.

Screenshot_5

Harita 3: Mirage

Diğer iki haritada olduğu gibi bu haritada da başlangıç round’larını iyi oynayan Penta CT kısmında 6-0’lık seri yakaladı. Tricked tam kendini toparlamışken Penta’nın savunmasını çok iyi kurması onları ilk yarıda sadece 3 round almalarına sebep oldu. İkinci yarıda ise Penta dağınık düzende oynarak zaten zayıf olan Tricked defansını dağıttı ve haritayı 16-7 kazandı. Böylelikle PENTA Spor grup birinciliğini sürdürerek elemelere avantajlı giden takım oldu.

Screenshot_6

LowLandLions vs ALTERNATE aTTaX

Veto sürecinde Lions Train’i, aTTaX ise Mirage’i eledi. İlk haritayı Lions Dust2 seçerken, aTTaX Cache’i seçti. Kalan haritalardan rastgele gelen harita ise Overpass oldu.

Harita 1: Dust2

aTTaX CT başladığı haritada agresif oyunuyla 7-0’lık seri elde etti. Sadece iki round kaybederek ilk yarıyı 13-2 önde kapattılar. Lions’un pistol round’daki çabası bombayı çözmeye yetmedi ve 3 round avantajı kaybederek skorun 14-2 ve sonrasında 16-5 olmasını engelleyemediler.

Screenshot_5

 

Harita 2: Cache

İki tarafın da kafa kafaya başladığı Cache’de CT tarafı Lions 8. roundda silahsız aldığı galibiyet ve aTTaX’ın saldırılarını engellemesiyle maçı 7-5’e kadar getirdi. Yine de bu engel aTTaX’ın 2 galibiyet almasına engel olamadı ve ilk yarıyı 8-7 Lions önde bitirdi. İkinci yarıda Lions başarılı oyunla maçı 14-9’a kadar getirdi. Ancak crisby’nin insanüstü çabası sonucu 15-15 olan maç uzatmalara gitti.

İlk uzatmaların 3-3 eşitlikle sonlanması sonucunda ikinci uzatmalara gidildi. İkinci uzatmalarda 22-18 skora ulaşıp kazanan taraf Lions oldu.

Screenshot_1

Harita 3: Overpass

Lions CT başladığı Overpass’te hızlıca 7-2 öne geçse de, aTTaX’ın A tarafındaki başarılı oyunları maçı 7-4’e kadar getirdi. aTTaX’ın bu grafiği çok uzun sürmedi ve Lions ilk yarıyı 10-5 önde bitirdi. İkinci yarı ise gerçekten sürpriz oldu. aTTaX, CT tarafında deyim yerindeyse bombanın alana girmesine bile izin vermedi. Sürekli Eco kalıp round kaybeden Lions ise aradaki fark kapanıncaya kadar varlık gösterememesi bir yana, ikinci yarıda zar zor bir round alarak aTTaX’ın muhteşem geri dönüşüne boyun eğdi.

Screenshot_3