Overwatch League’in açılışı haftası kıran kıran maçlara sahne oldu. 10 milyon kişi tarafından izlenen ligin ilk haftasında ilk sponsorları olan otomobil devi Toyota’yı halka duyurmuştu. Bu hafta ise turnuva kadrosuna 2 yeni sponsor daha eklendi. Telekominikasyon devi T-Mobile ve Sour Patch Kids şekerleri!

T-Mobile Overwatch Ligi’nin Amerika’daki kablosuz iletişim sağlayıcısı sponsoru olmak için birkaç yıllık bir anlaşma imzaladı. Anlaşmanın bir parçası olarak T-Mobile turnuva’nın MVP ödüllerine de sponsor olmuş oldu. Ayrıca turnuva boyunca T-Mobile tüm espor fanları için içerikler paylaşacak!

T-Mobile Sponsorluklar ve Etkinler departmanı sorumlusu Meredith Starkey “Tıpkı T-Mobile’ın telekominikasyon kurallarını yeniden yazdığı gibi Overwatch da esporun kurallarını tekrar yazıyor. Bu partnerlik iki taraf için de harika olacak” sözlerini kullandı.

Diğer bir sponsor olan Sour Patch Kids şekerlerinin pazarlama departmanı sorumlusu Katie Williams ise “ Markamız nerelerde yaşıyor ve herhangi bir oyunu oynuyor oluyorlarsa olusunlar fanlarımız ile bir bağ içinde. İşte bu yüzden 2011’den beri “gaming” marketinin bir parçasıyız. Overwatch League ile olan sponsorluk anlaşmamız bize esporun gelişiminin bir parçası olmamız için harika bir imkan sağlıyor” dedi.

İki sponsorun bu açıklamalarından sonra Blizzard Entertainment’ın MLG Division Başkanı ve CEO’su Pete Vlastelica “ T-Mobile ve Sour Patch Kids gibi iki ikonik markayı büyüyen partner ailemize katmaktan gurur duyuyoruz. İki taraftan da alacağımız yardımlarla Overwatch League’in oyuncular ve izleyiciler için çok daha iyi bir hale getireceğiz” diyerek mutluluğunu dile getirdi.