Dünya üzerinde 10 milyondan fazla izleyici çeken Overwatch League, çok uluslu otomotiv üreticisi Toyota ile yeni ve büyük bir marka pazarlama ortaklığı anlaşması imzaladı.

Toyota, Overwatch League’in Kuzey Amerika’daki lansman ortaklarından biri olacak ve bu ortaklık sayesinde gerçekleştirilecek olan sahne arkasındaki etkinliklerini Overwatch severlerle buluşturmak için oldukça heyecanlı gözüküyorlar. Otomotiv üreticisi firma ek yayın entegrasyonlarının yanı sıra Los Angeles’taki Blizzard Arena‘da araç sergilemeyi de planlıyor.

Toyota Motor Kuzey Amerika medya ve katılım pazarlama başkan yardımcısı Steven Curtis “Toyota, Overwatch League’in lansman ortağı olmaktan gurur duyuyor. Bizler espor’un taraftar tutkusunu seviyoruz ve ortaklığımızın amacı, Overwatch League’i ve fan deneyimini bir üst seviyeye taşımaya yardımcı olmaktır.” dedi.

Blizzard Entertainment’ın MLG bölüm başkanı ve CEO’su Pete Vlastelica “Toyota’nın Overwatch League’ine katılımından büyük heyecan duyduk. Bu ligi kurarken arzumuz oyuncular ve hayranlar için birinci sınıf bir deneyim yaratmaktı ve Toyota gibi ortaklar bu konuda bize yardımcı oluyor.” dedi.

Çin’de PUBG Hileleri İle İlgili 120 Tutuklama Gerçekleştirildi