Gizlice yapılan Overwatch Yaz Oyunları 2016 güncellemesiyle; Lúcioball adında, Rocket League oyununa selam çakan, yeni bir 3’e 3 karşılaşma modumuz oldu.

Ama en önemlisiyse daha ganimet kutusu(loot box) elde ettik. Ağustosun 23’üne kadar Yaz Oyunları 2016 Kutuları’ndan yeni sportif karakter kostümleri, vurgu animasyonları, zafer duruşları ve daha fazlası çıkıyor olacak. Kutuları 24 Ağustos’tan önce aldığınızdan emin olun. Yaz Oyunları tasarımlarını oyun-içi kazandığımız paralarla satın alamıyoruz. Görünüşe bakılırsa bu özel tasarım parçaları yalnızca Yaz Oyunları Kutuları’ndan elde edebiliyoruz. Bu özel kutu ise etkinlik boyunca normal ganimet kutularının yerini alacak. Bu demek oluyor ki seviye atladıkça bu kutulardan elde etmiş olacaksınız. Ama her zamanki gibi satın alma seçeneğiniz de olacak. Eğer ki tonlarca ganimet kutusu satın alma riskine girmek istemiyorsanız, bu tasarımların görüntülerini sizler için derledik.

Şimdilik yalnızca Zarya, Lúcio ve Tracer’ın iki adet efsanevi kostümü var. McCree, Genji, Mercy, Widowmaker ve Torbjörn ise tek bir destansı kostüme sahip. Ama gerçekten ustaca görünüyor ve her biri kendi ulusal değerlerine güzel bir saygı unsuru olarak yer alıyor.

Ve sırf sadece tasarımların bir kısmı görmezden gelinemeyecek kadar sevimli olduğu için, grafitilerin de görüntülerini ekledik.(Şu anda sutopu Torbjörn’e bakıyorum bunu söylerken.)

Kaynak: http://www.pcgamer.com/take-a-look-at-all-overwatchs-summer-games-2016-skins/