Splyce takımı iki oyuncusuyla yollarını ayırdıktan sonra açık denemelerde yeni yetenek avına çıktı.

Sitelerinde yayınlanan mesaja göre, Splyce Overwatch kadrosunda değişiklik yapmaya karar verdi. Haziran’da bazı olumlu sonuçlar alan takım an itibariyle 8 kez üst üste kaybetmiş durumda. Bunun sebebinin ise bireysel yetenekten çok takım dinamiği olduğuna karar verilip bu yönde değişiklikler yapılması kararlaştırıldı. İlk adım olarak Joshua “steel” Nissan ve Matthew “flame” Rodriguez adlı oyuncular takımdan çıkarıldı. Açık elemelerde bu iki oyuncu yerine bir DPS (Hasar) ve bir de esnek oyuncular aranıyor.

Takım menajeri Jaesun “Jae” Won’un açıklaması şöyle;

“steel de flame de köken olarak muazzam FPS oyuncuları. Ama Overwatch gibi bir oyunda takım kimyası, bireysel yetenekten üstün geliyor. Onları elde edecek kadar şanslı bir takıma değerli bir varlık olacaklarından şüphemiz yok. Daha önce de takımların kadrolarında küçük değişikliklerle genel dinamik potansiyeli değiştirdiğini gördük. Biz de oyuncu eleme sistemi ve oyunun geleceğiyle beraber ilerlememiz durumunda ne olacağını görmekten heyecan duyuyoruz. PTR tarafına yeni gelen güncellemede Blizzard’ın rekabetçi ortamı aktif olarak dinlediğini anlıyoruz. Bir yapımcının toplulukla iletişimde kalması çok ferahlatıcı bir şey ve biz bundan sonra ne olacağı hakkında sabırsızlanıyoruz”

Takımın kalan kadrosu şu şekilde;

  • Bradford “Pyyyour” Ross
  • Matthew “Clockwork” Dias
  • Eric “Papasmurf” Murphy
  • Jan “Cozen” Lasota

Elemelere katılmak steyen oyuncular asıl duyurudan başvurmak için gerekli bilgilere ulaşabilirler. Güncellemeler hem takımın kendi twitter’ından hem de menajerin twitter’ından yayınlanacaktır.