Geçtiğimiz hafta duyurulan Uprising etkinliği başladı. Gelin ve oyunun arkasındaki tarihi tecrübe etme fırsatı bulun.

Overwatch iki – üç ayda bir yeni etkinlikler ile oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Daha önce Olimpiyatlar, Cadılar Bayramı, Yeni Yıl ve Çin Yeni Yılı için etkinlikler düzenleyen oyun, ilk defa oyun tarihinde yer alan orjinal bir etkinlik ile karşımızda.

Daha önce Cadılar Bayramı için gerçekleştirilen PvE oynanış, yeni etkinlikle birlikte tekrar karşımıza çıkıyor. Dr. Junkensteins’s Revenge‘in başarısını düşünürsek, bu oldukça doğru bir seçim olmuş diyebiliriz. Geçici bir süre için oynanabilir olan Brawl modu, Overwatch ekibine yeni katılan Tracer‘ın ilk görevini konu alıyor. King’s Row haritasının alternatif versiyonunda geçen görev boyunca Reinhardt, Mercy, Torbjörn ve Tracer ile Omnic kuvvetleri durdurmaya çalışıyoruz. Hikaye modundan bağımsız olarak bulunan bir diğer Brawl ise, aynı görevi istediğimiz herhangi bir karakterle oynamamızı mümkün kılıyor.

Yeni etkinlik ve brawl haritası ile birlikte 100’den fazla toplanabilir eşyayı barındıran Loot Box’lar da geliyor. Karakter kostümleri, yeni animasyonlar, ses dosyaları ve spreyleri içeren kutuları, etkinlik boyunca kazanmak mümkün.

11 Nisan itibariyle tüm platformlarda oynanabilir hale gelen etkinliğin bitiş tarihi ise 2 Mayıs olarak belirlenmiş.

Saran Medya ve Riot Games Türkiye’den Dev İş Birliği