Profesyonel FIFA oyuncusu olan ve Türkiye’de iki kez FIFA Şampiyonu olmayı başarmış Emre “Riv9” Kayır, bundan böyle Space Soldiers adına oynayacak.

Yaklaşık bir ay önce Dark Passage takımı ile yollarını ayıran Riv9, Facebook sayfasında yaptığı duyuru ile yeni takımını duyurdu. Önceki takımının League of Legends odaklı bir çalışma içerisinde olduğu ve FIFA oyuncuları için yeterli desteği sağlamadığını düşünen oyuncu, karşılıklı anlaşarak Dark Passage ile yollarını ayırmıştı. Emre Kayır, eski takımı hakkında “Türkiye’de FIFA cok önemsenmiyor ve hakli olarak odaklari League of Legends oldugu icin anlaşarak ayrıldık. Kendilerine cok teşekkür ediyorum hep destek oldular. Alexandra Aylin ablam hayatımın en kotu dönemlerinde bana yoneticilikten öte ablalik yapti onun hakkini ödeyemem.” açıklamasını yaptı.

Bundan böyle Space Soldiers adına mücadele edecek olan oyuncu, hem kendisinin hem de takımının öncelikli hedefinin yurt dışında başarı elde etmek olduğunu belirtiyor. Bu başarıyı elde etmek için daha fazla çalışacağını belirtiyor.

Dijital Sporlar ekibi olarak bizler de Emre “Riv9” Kayır‘a yeni takımında başarılar diliyoruz. Mücadele ruhu seninle olsun!