Fnatic’in saldırı gücü taşıyıcısı Martin “Rekkles” Larsson Origen karşısında çıktıkları maçta 858 minyon skoruyla dünya minyon rekorunu kırdı. Bundan önceki rekor ise 805 gibi bir sayıyla Kore Challenger takımı SBENU’da oynayan Shin “Nuclear” Jung-hyun’a aitti.

Fnatic’in orta koridor oyuncusu olan Fabian “Febiven” Diepstraten de aynı maçta 848 minyonla rekoru kıran bir diğer isim oldu. 80 dakika 28 saniye süren oyun, Leauge of Legends tarihinin profesyonel maçlar arasında en uzun süren 4. oyunu oldu. Bu karşılaşmada Febiven 9/6/6 KDA ile oynarken, Rekkles ise 5/1/10 KDA ile oynadı.

Fnatic ekibi, sahip oldukları üç su ejderhasıyla beraber yaptıkları takım kompozisyonuyla minyon dalgalarını kolayca itmesi ,oyunun uzun bir süre boyunca  çok ağırdan alınmasına neden oldu. Her ne kadar Fnatic’in iki oyuncusu rekor kırsa da Origen’e karşı kaybettiler ve seri 1-1’e gelerek berabere kalmış oldular. Avrupa LCS tarihinin en uzun oyunu olarak hafızalarda yer edinmeyi başaran bu karşılaşma, sadece 9 saniye süre farkıyla 80 dakika 37 saniye süren compLexity Gaming – Team Curse (2014 Kuzey Amerika LCS Yaz dönemi) karşılaşmasının gerisinde kaldı.