SL i-League Sezon 2 Avrupa Grup elemeleri tamamlandı. Sonuçlara göre sekiz takım üst turda yer alırken, FlipSid3, EnVyUs ve FaZe takımları playoff grubunda mücadele edecek. 16 takım eleme gruplarında sahne aldı. Turnuvanın eleme aşaması ise üç maçlık serilerde gerçekleşti ve yer alan her takım ise izleyicilere şaşırtıcı sonuçlar ile beklenmedik senaryoları sundu.

B grubunda Epsilon takımı ilk yerleştirilen MK takımına karşı galibiyet sağladı. Fakat  ENCE’in çifte yenilgisinden sonra ALTERNATE aTTaX takımın kazandığı zaferler ve sonrasında  MK’nın Epsilon’a karşı elde ettiği önemli galibiyet, ENCE ve Epsilon takımlarının yerlerini koruyamamasına neden oldu ve elenerek turnuvaya erken veda ettiler.

D grubu ise HellRaisers ve Spirit takımlarının üst tura çıkmasıyla sonuçlandı. Fruits takımı 1 galibiyet, Gambit takımı ise hiç galibiyet almadan turnuvadan elendiler.

Doğrudan davet alan FlipSid3, EnVyUs ve FaZe ise direkt olarak çeyrek final playoff ilk etaplarında mücadele edecekler. Mousesports ise başlangıçta davet edilen dört takımdan biriydi ancak kişisel nedenlerden dolayı turnuvayı pas geçtiler ve sonuçlara göre Alternate Attax ve HellRaisers alacakları galibiyetle yarı finale doğrudan ilerleyecek.

Gerçekleşecek olan maçlar:

ply