SuperMassive geçtiğimiz seneye 2 üst koridor oyuncusuyla başlamıştı. Kağıt üzerinde iki farklı oyuncunun farklı kompozisyonlarla farklı seçenekler sunması düşünülüyordu. O haftasonu oynanacak maçlarda ise Thaldrin ya da Fabulous’dan hangisinin oynayacağına o hafta içindeki performansları etkili oluyordu. Geçtiğimiz yaz mevsiminin sonunda takım bu stratejiyi alt koridorda nişancı rolü içinde gerçekleştirme kararı aldı. Achuu’nun yanına geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş’tan tanıdığımız Nardeus’u transfer etmişlerdi. Yatırımını Wild Card ve Worlds aşaması için yapan bir takım daha esnek bir kadro seçeneği oluşturacağını düşünmüştü ancak Türkiye Büyük Finali’nde beklenmedik bir malubiyet almış ve sonu kapatmak durumunda kalmışlardı. Takım bugün yaptığı açıklamada ise nişancı rolü için Achuu’dan sonra Nardeus’la da yollarını ayırdığını duyurdu. Yaptıkları kısa açıklama ise şu şekilde;

Tomas “Nardeus” Marsalek ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Takımımızda bulunduğu kısa sürede tüm SuperMassive ailesinin sevgisini kazanan genç oyuncumuza teşekkür eder, eSpor kariyerinde başarılar dileriz.

SuperMassive’de yaprak dökümünün devamı gelecek mi bilmiyoruz. Ama yıldızlar karması hedefiyle yola çıkan takımın bir nişancıya ihtiyacı olacak. Bu oyuncunun kim olacağı ise merak uyandırıyor.