Epitacio “TACO” de Melo yaptığı son açıklamayla artık SK Gaming‘in bir üyesi olmadığını doğruladı.

TACO, Twitlonger sitesi üzerindeki üyeliğinden yayımladığı yazıda; belki de hayatının en zor kararını vererek, kendi tasviriyle okuduğu en güzel kitabın final bölümünü noktaladığını belirtti.

TACO’ nun bu duyurusu, SK’nın takımlarını yenilemek için arayışta oldukları ve ana hedeflerinin Na’Vi’nin Aleksandr “s1mple” Kostyliev ve Egor “flamie” Vasilyev olduğunu açıklamasından hemen sonra geldi.

TACO, Kasım 2015′ ten beri SK’nın bir üyesiydi. Oyun Akademisinde FalleN’ı etkileyerek girmiş ve buradan ilerlemişti. Takımına bolca galibiyet, bir kaç uluslararası turnuva kazandıran TACO, şu şekilde açıklama yaptı:

“Bir kaç hafta önce mutlu olmadığımın farkına vardım. Bir kaç gün önce marjinal bir karar aldım. Uzun süredir oyunlardan zevk alamıyordum ve bunu tekrar yaşamaya kararlıydım. Bu takımımdan ayrılmak anlamına gelse bile.”, “Bugün kendimden bir çok iz bırakmış olarak ayrılıyorum. Oynadığım 28 ay boyunca; 13 kupa, 21 final ve 10 yarı final gördüm, gördük. Kesinlikle herhangi bir öfke, üzüntü, pişmanlık duymadan ayrılıyorum. Kapılarım her zaman açık.”

Bu açıklamaları takip eden tweetlerinde tekliflere açık olduğunu belli eden TACO, değerlendirmelerde olduğunu söyledi. SK’ in son durumu ise şu şekilde:

– Gabriel “FalleN” Toledo
– Marcelo “coldzera” David
– Fernando “fer” Alvarenga
– Ricardo “boltz” Prass (Immortals’ dan kiralık)