Daha 2 ay önce, Overwatch için çok kuvvetli bir potansiyele sahip bir takım ile imza atan Team EnVyUs, geçtiğimiz günlerde bekledikleri sonuçları alamadıkları için takımı dağıttıklarını duydurdu. Uzun ve zor bir zaman geçiren takım oyuncuları ise kendi yollarına başka takımlarla devam edeceklerini söylediler.

İsmini yarım düzine online turnuvaya altın harflerle yazdıran Team Hubris, 2015 yılının sonlarına doğru şu ana kadar kurulan en güçlü Overwatch takımını kurduklarını söylemişti. Team EnVyUs ile attıkları imzayla hem oyuncular hem de oyun için büyük bir adım atan ikili, şok eden bir karar verip takımlarının dağıldığını açıkladı.

Takım güçlü performanslar sergilese de kupalarda daha az sıklıkla görülmeye başlandı. Team UnVyUs adı altında sadece 2 kere turnuvada görülmüşlerdi. Takımların dağılmasındaki en büyük etkenlerden birinin tam oturtulamayan kadro olduğu düşünülüyor. James “Esper” Southall’ın Luminosity Gaming‘e gitmek için ayrılması ve yerine gelen Casey “Buds” Mcilwaine’in kısa bir süre sonra takımdan ayrılması en büyük etkenlerden biri olarak görülüyor.

Takımlar, oyunda kalabilmek için yeni adımlar attığını açıkladı. GosuGamers‘a göre EnVyUs takımı kurmaya başlamış bile.