Tempo Storm’un rekabetçi kadrosunda aslında çok da büyük değişiklikler yapılmadı. Mayıs ayındaki organizasyonda ünlü streamer Johnnie ” Ratsmah” Lee ile anlaşmışlardı, ancak Lee bir arena oyuncusu olduğu için takım arkadaşları olan Andrey “Reynard” Yanyuk, Petar “Gaara” Stevanovic ve George “Hyped” Maganzini ile beraber Heartstone turnuvalarına katılım göstermiyor. Aslında, Tempo Storm’un yaptıkları son transfer geçen sene Şubat ayında takımıyla anlaşmazlıklar yaşayıp ayrılan Hyerim “MagicAmy” Lee ile geçtiğimiz Aralık ayında anlaşmışlardı.

Tempo Storm sıralamasını doldurmak için aradığı son rekabetçi oyuncuyu da böylece bulmuş oldu. Eski takımı DouyuTV olan Haiyun “Eloise” Tang bu Amerikan menşeili takımın bir parçası oldu. 2014 Gold Series grand finallerindeki performansıyla hatırlanan Eloise, çeyrek finalde şampiyon Lovelychook’a 2-3 kaybetmişti, ve 2014 Blizzcon World Championship’te Çin’i temsil etmek için gerekli olan galibiyet sayısından sadece 1 az galibiyeti olduğu için Çin’i temsil edememişti.

“Çin’deki Heartstone Batı’dakinden çok izole, ama ben dış dünyayı her zaman merak eden birisi olmuşumdur. Batıda yapılan turnuvaların finallerini izlemeyi çok seviyorum ve bir çok oyuncuya hayranım. Onlardan biri olma şansını ele geçirmiş olmama hala inanamıyorum. Geçmişte olduğu gibi yine kendimi gösterebilmek için yine çok çalışacağım. İnsanlar bana hep Çin’deki en iyi kadın oyuncu olduğumu söylüyor, ama bana bu daha çok kaybettiğimde beni teselli etmek için kurulmuş bir cümle gibi geliyor. Benim isteğim en iyi kadın oyuncu olmak değil, en iyi oyuncu olmak. Tempo Storm’a katıldığım için çok şaşkın ve heyecanlıyım.”

 

Tempo Storm’un şu anki kadrosu:

Reynad

Gaara

Hyped

Ratsmah

Eloise

Kaynak : tempostorm.com