New York merkezli, Dünya’nın en büyük medya şirketlerinden biri olan Time Warner Inc.,(CNN, TNT, AOL, DC Comics) Espor Genel Müdürü arıyor. Bu alanda çalışacak olan müdürün; reklam, TV’ler için özel içerik hazırlamak da bu işin içerisinde olacak.

Peki bu dünya devi şirket, ne tür özellikler arıyor?

Genel müdürlük görevini üstlenen kişi; ekip çalışmasından pazarlama faaliyetlerine, tanıtım çalışmalarından vizyon genişletmeye, dijital ortam ve TV için içerik üretmekle beraber stratejik pazarlamaya ve bunlarla bağlantılı olarak Time Warner bünyesindeki birçok yan şirketleriyle bağlantılı çalışması talep ediliyor.

TWInc., çalışmak için nelere sahip olmak gerekiyor?

Öncelikle 8 ila 10 yıl bu alanda deneyime sahip olmak gerekiyor.(8-10 yıl arası biraz abartı gelebilir)

Espor ile ilgili oyunlar hakkında geniş bir bilgi yelpazesine sahip olması gerekiyor. Yani gerek dijital, gerek turnuva organizasyonu, raporlanması ve bu alanda para kazanılacak alanlarda stratejik planlar yaratılması.

Geri kalan detayları burada bulmak mümkün. Böylelikle bu iş ilanından da anlıyoruz ki, Espor’u artık TV’lerde reklamını ve belki de turnuvaları profesyonel bir ortamda izleyeceğiz. Bunun ülkemiz açısından ne tür bir yankı getireceğini ise ilerleyen günlerde göreceğiz.