Bizim gibi yakın zamanda hayata geçen bir proje olan Esporlig.com’dan dün aldığımız bu güzel bülteni sizlerle paylaşıyor ve arkadaşlara çıktıkları yolda başarılar diliyoruz!

Türkiye’ de büyük bir eksiklik olan online espor ligleri boşluğunu doldurmaya geliyoruz!

Esporlig.com ailesi olarak League of Legends,  Counter –Strike: Global Offensive, Heartstone ve Dota 2 oyunlarında oyuncuların kıyasıya mücadele edebileceği ligler düzenleyerek, Türkiye’ de ki espor takımlarının profesyonel anlamda ilerleme kaydetmelerine destek sağlamak ve katıldıkları bu organizasyonlardan ödüller kazanmalarını hedefliyoruz. Düzenlenecek organizasyonlar tamamen lig formatı şeklinde olacak.

İlk ligimiz Tinkmaster Efsaneler Ligi!

Toplamda 10 oyuncunun mücadele edeceği ligimizde oyuncular 9 hafta boyunca birbirleri ile kıyasıya mücadele edecek. 9 hafta sonunda şampiyonluğa ulaşan oyuncu birbirinden güzel hediyelerin ve ödüllerin sahibi olacak. Tinkmaster Efsaneler Ligi’ nde mücadele edecek oyuncular şu şekilde;

11219670_816835968409455_552357860909718807_n

 

Tinkmaster Efsaneler Ligi karşılaşmaları 5 Haziran Cuma günü muhteşem karşılaşmalar ile başlıyor! İlk hafta karşılaşma takvimimiz aşağıda ki gibidir. Karşılaşmaların tümü canlı olarak yayınlanacaktır.

karşılaşmalar-son-hali