TWC 2016’nın ikinci günü maçları da tamamlandı. Bugün de yüzümüzü güldüren sonuçlar alan milli takımımızın maçlarının ayrıntılı incelemesini sizler için yaptık.

sg Singapur 1 vs 16 Türkiye 

Günün ikinci, millilerimizin ilk maçı olan Singapur karşılaşması, millilerimiz için çok kolay geçti. Singapur takımı Overpass, Cobblestone ve Mirage haritalarını yasaklarken, millilerimiz Dust2, Nuke ve Train haritalarını yasakladı. Cache haritasında oynanan müsabakada maça T-side’da başlayan milli takımımız, ilk yarıyı 14-1 gibi ezici bir üstünlük ile tamamladı. İkinci yarının ilk 2 round’unu da alıp maçı uzatmayan millilerimiz,maçı 16-1 kazandı. Can “XANTARES” Dörtkardeş ise maçı 25-9 tamamladı ve 2.26 K/D oranı ile maçın MVP’si olmaya hak kazandı.

sin-tur

 

argentina Arjantin 2 vs 16 Türkiye 

İkinci maçımız olan Arjantin karşılaşması ise yine millilerimiz için kolay bir galibiyet ile sonuçlandı. Milli takımımız Nuke, Dust2 ve Overpass haritalarını engellerken, Arjantin takımı ise Cobblestone, Cache ve Train haritalarını engelleyince maç Mirage haritasında oynandı. İlk yarıyı 13-2 gibi ezici bir üstünlükle tamamlayan millilerimiz, ikinci yarının tabanca elini ve sonarki iki eli kazanarak 16-2‘lik bir skor ile maçtan galip ayrılan taraf oldu. Bu maçın MVP’si de 2.16 K/D ile oynayan Can “XANTARES” Dörtkardeş oldu.

turkey-argentina

 

seweeden İsveç 12 vs 16 Türkiye 

Grup aşamasındaki en kıyasıya geçen maçımız ise bu maç oldu. Millilerimiz Mirage, Nuke ve Dust2 haritasını yasakladı. İsveç takımı ise Cobblestone, Cache ve Train haritalarını yasakladı. Bir maçın ilk yarısını ilk defa geride tamamladığımız bu karşılaşmanın ilk yarısı, 10-5 İsveç üstünlüğü ile tamamlandı. Millilerimiz müthiş bir geri dönüş yaparak maçı 16-12 kazandı. Bütün oyuncularımızın ikinci yarıda gösterdikleri performans çok iyiydi ancak iki isime ayrı parantez açmamız lazım. Buğra “Calyx” Arıkan maçı 32-18‘lik skor ile tamamlarken, Can “XANTARES” Dörtkardeş ise 28-22‘lik bir skor ile maçı tamamladı ve galibiyette aslan payını aldılar.

sweden-turkey

 

oooo-caanaadaaaa Kanada 7 vs 16 Türkiye 

Günün son maçında ise millilerimiz Kanada milli takımı ile karşılaştı. Türkiye milli takımı Nuke, Cache ve Overpass haritalarını banladı. Kanada milli takımı ise Cobblestone, Mirage ve Dust2 haritalarını banladı. Train haritasında oynanan mücadelenin ilk yarısını 12-3 önde kapatan millilerimiz, maçı da 16-7 kazandı. Maçın adamı ise maçı 21-14 tamamlayan Can “XANTARES” Dörtkardeş seçildi.

screenshot_10

Grup aşamasını 7’de 7 yaparak tamamlayan millilerimiz, çeyrek finalde Tunus ile karşılaşacaklar. Yarın 11:30’da oynanacak bu karşılaşmayı www.azubu.tv/efragtr adresinden izleyebilirsiniz. Millilerimize başarılar diliyoruz. Mücadele ruhu sizinle olsun!